Neighbourhood er navnet på den hippe restaurant i København specialiseret i pizza og cocktails.
Konceptet er at etablere et sted hvor naboer kan socialisere. Altså, principielt er det muligt at reservere hvis man nu ikke bor i nabolaget, men der er altid pizza til den spontane appetit. Og cocktails. Jeg elsker cocktails. Graviditet er glædeligt, men det er cocktails altså også…
Alle har smagt den lokale nr. 17…
Den perfekte pizza ved navn Pumpkin Sausage der logisk nok refererer til ingredienserne græskar og pølse, er pizzaen der introducerede mig for Neighbourhood og pizzaen I skal smage nu!
Dog ikke på restaurantens menú for tiden, hvilket jeg tager personligt, da Neighbourhood er glade for fornyelse, så det ikke bliver kedeligt. Plausibelt nok.
Alle har smagt den lokale nr. 17. Selvom jeg nu altid er god for en Hawaii.
Jeg kan af personlig erfaring konstatere, at kedsommeligheden ikke kan smages. Shit, en god pizza.
Neighbourhood kan da bagatelliseres som endnu et pizzaria, men det interessante ved netop dette pizzaria er den kulinariske kreativitet pizzaerne er tilsmagt. Det er ikke et pizza plagiat, men en moderne, fordansket variation af den italienske appetitlighed. Smagskombinationer og brød baseret på surdej resulterer i en pizza, man bliver glad af. Surdej eller ej. Det starter med dejen der på dramatisk vis eksploderer i kontakt med servicen og jeg elsker det. Sprødheden er seriøs. Brødets konsistens kombineret med smage som eksempelvis dansk bacon, friske æbler og karamelliseret løg er grunden til, at jeg aldrig bliver træt. Cocktails hjælper også på det.
Nå.
Hvis man ikke er ny på bloggen har man nok observeret tidens demonstrative kærlighed til konservering.
Og nu hvor alverdens appetitligheder er konserverede på forskellig vis, er det tid til pizza.
Dejen er til den dovne pizzabager. Araberbrød.
Hils på Ibraham i den lokale kiosk. Det er altså ikke en diskriminerende generalisering. Det hedder han.
Han har den perfekte substitut til pizzadej. Så altså, hils på Ibrahim og smag det arabiske خبز khubzun brød.
Yallah, yallah!
· INGREDIENSER
Arabisk fladbrød
Mascparpone
Syltet græskar
Chilipølse
Hvidløgsconfit
Soltørrede tomater
Rucola
Sort peber
ARLA Unika “Havgus” eventuelt parmesan
Peberfrugtpesto
· OVN TEMPERATUR OG FUNKTION ·
180°C · Almindelig
· INSTRUKTIONER
Brødet smørres med mascarpone.
Kom syltet græskar, chilipølse, hvidløgsconfit og soltørrede tomater på brødet og bag pizzaen i 15 minutters tid.
Når pizzaen er bagt placeres en portion salat af rucola, sort peber og parmesan på den.
Jeg er glad for den danske ARLA Unika osten “Havgus”, men parmesan fungerer perfekt.
Ved servering fordeles salaten på pizzaen og tilsmages med en pesto af peberfrugt. Velbekomme!
Skriv et svar