MEMORIES OF EMILY ANN

SVAMPEPESTO MED VALNØDDER OG DANSK GOURMETOST

Svampepesto
SVAMPEPESTO ..

En nordisk inspireret pesto med friske svampe, nødder og et mums, dansk alternativ til den italienske parmesanost.

Arla har jo verdens vildeste sortiment af danske gourmetoste hvor jeg i denne svampepesto bruger “Havgus” osten.

Pestoen bruger jeg generelt til tilsmagning – som et krydderi simpelthen – men den er altså perfekt i en portion pasta med champignoner, valnødder, cremet gedeost og mynteolie.

Det er altså en smagskombination man mindes ..

SVAMPEPESTO
PORTION: 1 glas ..
INGREDIENSER:

225 g. valgfri svampe
50 g. valnødder
50 g. Arla “Havgus” evt. parmesan ..
1 fed hvidløg
1 ½ dl. olie
Salt og peber

INSTRUKTIONER:

Soigner svampene og steg dem af med valnødderne i olie ved maksimum varme i 5 minutters tid.

Vent lige 2 sekunder, så det er ikke er så varmt og blend så svampe og nødder med ost, hvidløg, olie, salt og peber.

Personligt er jeg glad for en konsistens, hvor nødderne knaser ..

Svampepesto

· Jeg skal til orientering pointere, at osten brugt i denne pesto ikke er et Arla sponsorat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk