SVAMPEPESTO ..
En nordisk inspireret pesto med friske svampe, nødder og et mums, dansk alternativ til den italienske parmesanost.
Arla har jo verdens vildeste sortiment af danske gourmetoste hvor jeg i denne svampepesto bruger “Havgus” osten.
Pestoen bruger jeg generelt til tilsmagning – som et krydderi simpelthen – men den er altså perfekt i en portion pasta med champignoner, valnødder, cremet gedeost og mynteolie.
Det er altså en smagskombination man mindes ..
SVAMPEPESTO
PORTION: 1 glas ..
INGREDIENSER:
225 g. valgfri svampe
50 g. valnødder
50 g. Arla “Havgus” evt. parmesan ..
1 fed hvidløg
1 ½ dl. olie
Salt og peber
INSTRUKTIONER:
Soigner svampene og steg dem af med valnødderne i olie ved maksimum varme i 5 minutters tid.
Vent lige 2 sekunder, så det er ikke er så varmt og blend så svampe og nødder med ost, hvidløg, olie, salt og peber.
Personligt er jeg glad for en konsistens, hvor nødderne knaser ..
· Jeg skal til orientering pointere, at osten brugt i denne pesto ikke er et Arla sponsorat.
Skriv et svar