NEIGHBOURHOOD ER NAVNET PÅ DEN HIPPE RESTAURANT PÅ NØRREBRO I KBH, SPECIALISERET I PIZZA + COCKTAILS!
Konceptet er at etablere et sted hvor naboer kan mødes til en spontan pizza og en sjus ..
Man kan godt reservere hvis man nu ikke bor i nabolaget, men der er altid hygge til den spontane appetit .. og cocktails. Jeg elsker cocktails.
Graviditet er glædeligt, men det er alkoholiske drikke i fancy farver også!
Den perfekte pizza ved navn Pumpkin Sausage der logisk nok refererer til ingredienserne græskar og pølse, er pizzaen der introducerede mig for Neighbourhood .. og pizzaen I skal smage nu!
Dog ikke på restaurantens menú for tiden, da Neighbourhood er glade for fornyelse, så det ikke bliver kedeligt.
Plausibelt.
Alle har smagt den lokale nr. 17.
Selvom jeg nu altid er god for en Hawaii.
Jeg kan af personlig erfaring konstatere, at kedsommeligheden ikke kan smages. Shit, en god pizza.
Neighbourhood kan da bagatelliseres som endnu et pizzaria, men det interessante ved netop dette pizzaria er den kulinariske kreativitet pizzaerne er tilsmagt. Det er ikke et pizzaplagiat, men en moderne, fordansket variation af den italienske appetitlighed. Smagskombinationer og brød baseret på surdej resulterer i en pizza, man bliver glad af.
Surdej eller ej.
Showet starter med dejen der på dramatisk vis eksploderer i kontakt med servicen .. og jeg elsker det!
Sprødheden er seriøs. Brødets konsistens kombineret med smage som eksempelvis dansk bacon, friske æbler og karamelliseret løg er grunden til, at jeg aldrig bliver træt.
Nå, hvis man ikke er ny på bloggen har man nok observeret tidens demonstrative kærlighed til konservering.
.. og nu hvor alverdens appetitligheder er konserverede på forskellig vis, er det tid til pizza.
Dejen er til den dovne pizzabager. Araberbrød.
Hils på Ibraham i den lokale kiosk. Det er altså ikke en diskriminerende generalisering. Det hedder han her i Husum.
Han har den perfekte substitut til pizzadej. Så altså, hils på Ibrahim og smag det arabiske خبز khubzun brød.
Yallah, yallah!
PIZZA MED GRÆSKAR OG PØLSE
PORTION: Så mange som I orker at spise ..
INGREDIENSER:
Arabisk fladbrød
Mascparpone
Syltet græskar
Krydret pølse eksempelvis fuet
Hvidløgsconfit
Soltørrede tomater
Rucola
Sort peber
ARLA Unika “Havgus” eventuelt parmesan
Peberfrugtpesto
OVN TEMPERATUR OG FUNKTION:
180°C · Almindelig
INSTRUKTIONER:
Smør brødet med mascarpone ..
Kom syltet græskar, chilipølse, hvidløgsconfit og soltørrede tomater på brødet og bag pizzaen i 15 minutters tid.
Når pizzaen er bagt, placeres en portion salat af rucola, sort peber og parmesan på den .. og måske en sjat chiliolie?
Jeg er pjattet med den danske ARLA Unika “Havgus” på den her danske, italienske pizza, men parmesan er også perfekt!
Ved servering fordeles salaten på pizzaen og tilsmages med en pesto af peberfrugt.
Mangia og velbekomme!
Skriv et svar