MEMORIES OF EMILY ANN

MARINEREDE JORDBÆR MED TIMIAN, SORT PEBER OG VANILJE

Marinerede jordbær

Nå ..
Det regner, sneglene spiser lækkerierne i haven og det er som om, at vejret har glemt at blive fucking forår.
Pisse, alzheimers vejr.
Den danske sommer har ikke travlt ..

Men det har jeg!
Jeg har travlt ..
Jeg vil have smagen af sommer, om den så skal importeres fra Timbuktu.
Og så er det altså ikke så tosset med en marinade, for importerede bær smager jo ikke af en skid ..

Så, marinerede jordbær med timian, peber og vanilje.
Bær er perfekte til så godt som alt fra salater til is, kage og cocktails!
Prøv at marinere med forskellige urter og krydderier ..
Du kommer til at leve af det ..

MARINEREDE JORDBÆR
PORTION: 1 proppet ½ l. glas ..
INGREDIENSER:

500 g. jordbær
2 ½ dl. vand
50 g. almindeligt sukker
1 tsk. sorte peberkorn
Korn af 1 vaniljestang
Frisk timian

INSTRUKTIONER:

Kog vand, sukker, peberkorn og vaniljekorn med stang ved minimum varme i 10 minutters tid.

Soigner jordbærrene og kom dem i steriliseret emballage med den friske timian og hæld peber/vanilje marinaden ved.

Når alle bærrene er spist kan marinaden blandes i eksempelvis danskvand, som man drikker når man savner sommeren ..
Så kunne man også lige hælde en sjat gin i.

Marinerede jordbær
Marinerede jordbær

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk