MEMORIES OF EMILY ANN

KAFFE OG KARAMEL KONFEKT
– HJEMMELAVET TOBLERONE

Kaffe og karamel konfekt

Jeg er lige kommet hjem ..
En smuttur til London med fjeldgeden, hvor jeg har levet af gin og spist mig et koma til i Chinatown.
Primært gris ..
Så orker man lige en portion hjemmelavet juleknas når man kommer hjem!
Kaffe og karamel konfekt.
Hvem sagde gris?

Så kommer man hjem til glade drenge som mormor og morfar har proppet med juleguf og mandariner.
Glade drenge der gylper citrusfrugt og et juletræ der på ekshibitionistisk vis har droppet alle nålene ..
Velkommen hjem og glædelig fucking jul.
Nå.

HJEMMELAVET TOBLERONE ..

Hvem elsker ikke Toblerone?
Fuck Yankie og KitKat. Toblerone.
Jeg har lige suppleret med kaffe.
En undskyldning for koffein. Det dropper du bare hvis du ikke er gammel og træt.

KAFFE OG KARAMEL KONFEKT ..

Resultatet af hvad der lige var i skuffen ..
Chokolade, en klump kedelig nougat, en portion honningkaramel fra æblegrøden med kanelcreme, nødder og kaffe.
Har man sådan en skuffe kan zombie apokalypsen bare komme.
Jeg garanterer dig, du kommer aldrig til at bruge penge på Toblerone igen ..
This is the shit.
Er der kokain i, spørger du?
Jeg kan ikke stoppe mig selv ..
Nej, bare kaffe.
.. og kærlighed.
Glædelig jul!

Kaffe og karamel konfekt

KAFFE OG KARAMEL KONFEKT

PORTION: 10-12 personer
INGREDIENSER:

150 g. valgfri chokolade
150 g. nougat
1 ½ tsk. espresso pulver
1 nib salt
50 g. valgfrie nødder
100 g. honningkaramel

INSTRUKTIONER:

Lav en portion honningkaramel som instrueret.
Som alt der er proppet med sprut, fedt og sukker konserverer det skide godt.
Det du ikke skal bruge nu, kan du emballere i madpapir og have i køleren i 100 år ..

Chokoladen er valgfri, men kakaoprocenten vil diktere, hvor bittersødt den smager ..
Ligesom normal konfekt skal chokoladen og nougaten smeltes ved vandbad.
.. og mens det smelter hakkes karamellen fint.

Den smeltede chokolade og nougat blandes med kaffe, karamel og nødder ..
.. og når nu princippet er at bruge, hvad der lige er i skuffen, så prøv da rosiner, sukat, pomerans, marcipan .. go crazy!
Men drop lige kaffen så.

Kom konfektmassen i en form med madpapir og placer den i køleskabet i minimum 4 timer.

Kaffe og karamel konfekt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk