Kaffe og karamel konfekt · 1Jeg er lige kommet hjem…
En smuttur til London med fjeldgeden, hvor jeg har levet af gin og spist mig et koma til i Chinatown. Primært gris.
Så orker man lige en portion hjemmelavet julekonfekt når man kommer hjem!
Hvem sagde gris…

Så kommer man hjem til glade drenge som mormor og morfar har proppet med juleguf og mandariner.
Glade drenge der gylper citrusfrugt og et juletræ der på ekshibitionistisk vis har droppet alle nålene…
Velkommen hjem og glædelig fucking jul.
Nå.

Hjemmelavet Toblerone.
Hvem elsker ikke Toblerone?
Fuck Yankie og KitKat. Toblerone.
Jeg har lige suppleret med kaffe.
En undskyldning for koffein. Det dropper du bare hvis du ikke er gammel og træt.

Kaffe og karamel konfekt.
Resultatet af hvad der lige var i skuffen…
Chokolade, en klump kedelig nougat, en portion honningkaramel fra æblegrøden med kanelcreme, nødder og kaffe.
Har man sådan en skuffe kan zombieapokalypsen bare komme.
Jeg garanterer dig, du kommer aldrig til at bruge penge på Toblerone igen…
This is the shit.
Er der kokain i, spørger du?
Jeg kan ikke stoppe mig selv…
Nej, bare kaffe.
Og kærlighed.
Glædelig jul!

Kaffe og karamel konfekt · 9

· INGREDIENSER

150 g. chokolade
150 g. nougat
1 ½ tsk. espresso pulver
50 g. valgfrie nødder
100 g. honningkaramel

· INSTRUKTIONER

Lav en portion honningkaramel som instrueret.
Som alt der er proppet med sprut, fedt og sukker konserverer det perfekt.
Det du ikke skal bruge nu kan du emballere i madpapir og have i køleren i 100 år…

Ligesom normal konfekt skal chokoladen og nougaten nu smeltes ved vandbad.
Mens det smelter hakkes karamellen fint.

Den smeltede chokolade og nougat blandes med kaffe, karamel og nødder.

Kom konfektmassen i en form med madpapir og placer den i køleskabet i minimum 4 timer.

Kaffe og karamel konfekt · 7

Pin It on Pinterest