Jeg er lige kommet hjem ..
En smuttur til London med fjeldgeden, hvor jeg har levet af gin og spist mig et koma til i Chinatown.
Primært gris ..
Så orker man lige en portion hjemmelavet julekonfekt når man kommer hjem!
Hvem sagde gris?
Så kommer man hjem til glade drenge som mormor og morfar har proppet med juleguf og mandariner.
Glade drenge der gylper citrusfrugt og et juletræ der på ekshibitionistisk vis har droppet alle nålene ..
Velkommen hjem og glædelig fucking jul.
Nå.
HJEMMELAVET TOBLERONE ..
Hvem elsker ikke Toblerone?
Fuck Yankie og KitKat. Toblerone.
Jeg har lige suppleret med kaffe.
En undskyldning for koffein. Det dropper du bare hvis du ikke er gammel og træt.
KAFFE OG KARAMEL KONFEKT ..
Resultatet af hvad der lige var i skuffen ..
Chokolade, en klump kedelig nougat, en portion honningkaramel fra æblegrøden med kanelcreme, nødder og kaffe.
Har man sådan en skuffe kan zombie apokalypsen bare komme.
Jeg garanterer dig, du kommer aldrig til at bruge penge på Toblerone igen ..
This is the shit.
Er der kokain i, spørger du?
Jeg kan ikke stoppe mig selv ..
Nej, bare kaffe.
.. og kærlighed.
Glædelig jul!
KAFFE OG KARAMEL KONFEKT
PORTION: 10-12 personer
INGREDIENSER:
150 g. valgfri chokolade
150 g. nougat
1 ½ tsk. espresso pulver
1 nib salt
50 g. valgfrie nødder
100 g. honningkaramel
INSTRUKTIONER:
Lav en portion honningkaramel som instrueret.
Som alt der er proppet med sprut, fedt og sukker konserverer det skide godt.
Det du ikke skal bruge nu, kan du emballere i madpapir og have i køleren i 100 år ..
Chokoladen er valgfri, men kakaoprocenten vil diktere, hvor bittersødt den smager ..
Ligesom normal konfekt skal chokoladen og nougaten smeltes ved vandbad.
.. og mens det smelter hakkes karamellen fint.
Den smeltede chokolade og nougat blandes med kaffe, karamel og nødder ..
.. og når nu princippet er at bruge, hvad der lige er i skuffen, så prøv da rosiner, sukat, pomerans, marcipan .. go crazy!
Men drop lige kaffen så.
Kom konfektmassen i en form med madpapir og placer den i køleskabet i minimum 4 timer.
Skriv et svar