GRANOLA ..
En tjep, appetitlig start på møgvejrsdovendagen.
Dette er faktisk en ny, gammel granola, for jeg fotograferer alt på ny for tiden og så er det da logisk nok at smage på skidtet (for 117 gang ..) så dette er simpelthen en perfektioneret granola.
Apropos, så er det kreative roderi fra mad til foto jo total fornyet og det er så motiverende nu hvor jeg ikke er ked af resultatet.
Jeg er glad for madminderne jeg skaber og teorien jeg praktiserer.
Nu har jeg en fornemmelse af forbedring og at blive bedre og bedre til det man vil være bedst til, er fårking naijs!
Og hvis man nu har alverdens ting at rode med, er det altså praktisk med tjep appetitlighed!
Mums, mums morgenmad ..
Klar til servering på 2 sekunder, når man altså lige har brugt 100 år på at lave det ..
GRANOLA MED MANDELSMØR, KOKOS OG CHOKOLADE
INGREDIENSER · GRANOLA:
150 g. valgfrie gryn
100 g. mandler ..
25 g. chiafrø
½ tsk. salt
50 g. mandelsmør
25 g. kokosolie
50 g. kokossirup
50 g. kokosflager
50 g. valgfri chokolade
INGREDIENSER · MANDELSMØR:
150 g. mandler fri for skal
Evt. mandelolie
OVN TEMPERATUR OG FUNKTION:
175°C · Almindelig
INSTRUKTIONER:
Ligesom nøddesmør generelt, er mandelsmør også simpelthen bare mandler.
Mandelolie kan hjælpe på konsistensen men faktisk er det bare god tid og en kompetent, elektrisk hjælper der skal til.
Ekstra mandelsmør kan bruges som man almindeligvis bruger nøddesmør ..
Mandelsmør, kokosolie og -sirup varmes i 5 minutters tid ved medium varme og blandes med gryn, nødder, chia og salt.
Bag granolaen på en bageplade med bagepapir i 12-15 minutters tid ..
Suppler med kokos og chokolade når granolaen har rumtemperatur og server den med eksempelvis yoghurt natural og friske blåbær.
Jeg guffer lige en portion til ..
Skriv et svar