MEMORIES OF EMILY ANN

KIIN KIIN INSPIRERET URTESALAT OG SPICY MARINADE

Urtesalat
JEG UNDSKYLDER FOR IKKE AT INTRODUCERE DENNE SALAT PÅ APPETITLIG VIS, MEN JEG ER ALENE MED 2 FLYVENDE TRAPEZ ARTISTER .. 

Cirkus er i byen. Hjemmet er ved at blive destrueret.
Hvis jeg prøver at koncentrere mig om bloggen, har det konsekvenser ..
Så er der noget der bliver smagt eller tisset på .. og der er med garanti nogen der får blerøven på komedie.
Cirkusdirektøren skal have kontrol.
Hvor direktøren så end er ..
Jeg er bare en klovn.

Så ..
Dette er salaten inspireret af KIIN KIIN.
Husker I KIIN KIIN?
Altså, den her salat er så god, at den ikke engang er kedelig. Selvom det er salat.
Så er den introduceret!
Sødt, salt, citrus, urter, frisk sprødhed og blød, cremet avocado.
Alle smage, alle konsistenser i perfekt kombination.
Er det magi? Nej, det er simpelthen marinaden .. og friske koriander.
Smager af Thailand.
Bangkok.
Møglummert, mennesker alle steder, sawadee ka, tuktuk trafik og musik, elefanter, Chang og gadekøkkenernes røg. Køkkenkærlighed og mad.
Mad, mad, mad.
Hvis du er en af dem som er genetisk defekt, for hvem koriander smager grimt, så drop det.

Nå, jeg skal ikke have salat nu. Jeg skal have kage ..
.. og kaffe.
Popcorn og candyfloss.
Cirkus er i byen!

Urtesalat
KIIN KIIN INSPIRERET URTESALAT

PORTION: Salat til 4 personer

INGREDIENSER · SALAT:

Salattype eksempelvis brøndkarse
Frisk koriander
Frisk mynte
Skovsyre
1 agurk
2 avocadoer
1 mango

INGREDIENSER · MARINADE:

Saft af 1 lime
½ dl. fish sauce
Frisk chili

INSTRUKTIONER · SALAT OG MARINADE:

Urter soigneres.
Agurk og mango snittes i stykker og avocadoer halveres.
Alle ingredienser til salaten blandes, men avocado serveres til ..

Alle ingredienser til marinaden blandes og en portion serveres i avocadoen.
Ellers bliver salaten slatten ..

Alt kan spises til ..
Fugl, fisk, whatever.
Hvis den nu skal være vegetarisk, så er nudler, honningglaseret tofu og nødder ikke dumt ..
.. eller et stykke pap.
Alt er godt told en her salat!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk