MEMORIES OF EMILY ANN

KARTOFFELSALAT MED DIJONNAISE OG BACON

Kartoffelsalat med dijonnaise og bacon
HVIS NOGET ER TIL AT REGNE MED, ER DET VEJRET. DET DANSKE VEJR ..

Statistisk har Danmark 179 regnvejrsdage årligt. Det er så 186 dage med vejr der så ikke er decideret deprimerende.
Statistisk.
For så snart man er klar med pølse på paptallerken og dåsebajer, så regner det. Det kan man regne med ..
Sommermad i møgvejr.
Pølser og kartoffelsalat ..

Det er sommer, det er sol og det er mandag.
Sol, mig i røven. Det var snevejr for nylig ..
Et klima i meteorologisk identitetskrise med sporadisk vinter.
Så hvis appetitten nu ikke er til pølser, er der nok noget der smager af møgvejrshygge i bloggens appetitlige arkiv ..

.. men altså, hvis ikke dansk sommer er pølser i pisvejr, hvad er så?
Og til pølser er kartoffelsalat obligatorisk!
Kartoffelsalat med nye, danske kartofler, dijonnasie og bacon. Ja, man er vel en gris.

Kartoffelsalat med dijonnaise og bacon
KARTOFFELSALAT MED DIJONNAISE OG BACON
PORTION: 1 stor portion til 6-8 personer 

INGREDIENSER:

1 kilo nye kartofler
100 g. yoghurt naturel
25 g. mayonnaise
1 spsk. valgfri, men velsmagende olie
1 ½ spsk. dijonsennep
1 ½ tsk. honning
Salt og peber
100 g. røget bacon
50 g. pinjekerner

INSTRUKTIONER:

Kartoflerne kommer direkte i kogende vand og koger i 15 minutters tid.

Mens kartoflerne koger, laves dijonnaisen ..
Alle ingredienser blandes og smages til med salt og peber.
Husk, at bacon også er salt!

Steg så bacon ..
Nu er det, at det bliver griset, for fedtet skal nemlig bruges til at stege pinjekernerne i.
Nemlig, guffeguf!

Når kartoflerne er kogt, kasseres kogevandet og kartofler og dijonnaise blandes.
Drys salaten med bacon og pinjekerner og server straks.
Snup en pølse .. og en paraply.

Kartoffelsalat med dijonnaise og bacon
Kartoffelsalat med dijonnaise og bacon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk