Nå ..
Normaliteten er droppet for atter en måneds isolation med hjemlig hygge og stille stunder, larm, lort og logistik, stress, kaffe, kaffe, kaffe, god tid, kedsomhed, sure børn, søde ord, kys og kærlighed.
Det er livet.
Institutionen har ikke faciliteter til alle børn.
Det er realiteten.
Det er jo også derfor, at jeg ikke har tid til, at simulere et liv på sociale medier.
Så, jeg prøver at acceptere hvad jeg ikke kan kontrollere.
At leve fra dag til dag kan være poetisk og wonderful hvis man ikke prioriterer mental stabilitet, menneskelig kontakt og personlig hygiejne ..
Det har været mandag i en måned nu ..
2 fucking måneder!
Og mandag er normalt det nye søndag, når drengene er i vugger.
Normalt ..
Men seriøst, hvad dag er det?!
Fuck ..
Jeg orker ikke at have blerøv og dinodreng hjemme konstant ..
Jeg savner, at savne drengene ..
Og det kommer jeg også til. Når der bliver stille ..
Nå, hvis verdenssituationen også er ved at tage livet af dig, så er dette ikke blot brok ..
Jeg har også kage.
Nemlig ..
For at leve fra dag til dag, skal der guffes kage ..
En logisk konsekvens af corona show, national krisesituation, karantæne og obligatorisk hygge. Kage.
Nu hvor man ikke kan komme til terapeut, skal der guf med en vis psykologisk effekt til.
Sukker og smør.
Cookies. Cookies med et socialt ansvar.
Smager af hygge og dovenskab.
Kompensationen for desperationen.
Fuck opskrifter der dikterer rumtempererede ingredienser og smør der skal piskes til cremet konsistens ..
Der er krise .. Cookies. Nu.
Når man er 2 sekunder fra depression og suicidale tendenser, er det så måske det optimale tidspunkt at rumtemperere lort og piske og piske og piske til perfektion? Nej.
Cookies. Nu.
Krydret med kardemomme og proppet med chokolade.
Sprøde og bløde.
Vi snupper det sure med det søde ..
Nå, jeg smutter, du har vel også en portion cookies du skal have bagt?
CHOKORUG COOKIES MED KARDEMOMME OG ROSENBLOMSTER
PORTION: 25 cookies
INGREDIENSER:
200 g. hvedemel
100 g. rugmel
100 g. havregryn
1 tsk. kardemomme ..
1 spsk. bagepulver
200 g. smør
200 g. farin
1 tsk. vaniljeekstrakt
2 æg
200 g. valgfri chokolade
OVN TEMPERATUR OG FUNKTION:
175°C · Almindelig
INSTRUKTIONER:
Bland rugmel, hvedemel, havregryn, kardemomme og bagepulver i en skål.
Snup en ny skål og bland smør, sukker og vanilje.
Det skal ikke være cremet, bare lige akkurat blandes.
Er du doven, så er elektrisk maskineri altså praktisk nu ..
Rør så æg i.
Rør melblandingen i smørblandingen og rør så 100 g. chokolade i.
Chokoladen er valgfri og jeg blander altid lys og mørk.
Men altså, har du en karamelchokolade, er den garanteret også mums til kardemommen ..
Lav kugler af dejen og placer kagerne på en bageplade med bagepapir.
Giv lige kagerne et kærligt tryk og fordel den resterende chokolade ..
Bag kagerne i 15 minutters tid.
Drys så kagerne med rosenblomster, mens chokoladen stadig er varm ..
Skal du ikke have en bid?
Skriv et svar