Baconchutney · 2
Baconchutney.
Florerer for tiden på internettet i diverse madglade forums.
Krydderier, karamelliseret løg og bacon.

Baconchutney · 1
Man kan jo eksperimentere med krydderierne og whiskey er altså ikke dumt.
Nå.
Det skulle prøves og jeg kan af erfaring konstatere, at det er et euforisk koncentrat.
Koncentreret grisseglæde.
Obligatorisk for at leve et lykkeligt liv. Simpelthen.
Er du glad for gris, garanterer jeg, at du vil elske det.

Husk at glade griser giver god bacon.
Og hvis man selv er en gris, spiser man chutneyen som den er.
Okay, okay.
Spis brød til.

· INGREDIENSER

500 g. bacon i skiver
2 finthakkede almindelige løg
2 finthakkede hvidløgsfed
25 g. mørk muscovadosukker
1 tsk. peber
1 tsk. røget paprika
½ tsk. chili
1 dl. æblecidereddike
1 dl. mørk agave sirup
½ dl. espresso
Bourbon whiskey

· INSTRUKTIONER

Steg bacon i en gryde.

Reducer nu til minimum varme og kom løg og hvidløg i.

Steg i 10 minutters tid.

Suppler nu med muscovadosukker og krydderier og karamelliser løget.

Hæld nu eddike, sirup og kaffe i.

Kog chutneyen i ½ times tid til væsken er reduceret.

Smag til – evt. med alkohol som eksempelvis Bourbon – og kom den i steriliseret emballage.

Baconchutney · 6

Pin It on Pinterest

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk