DETTE SOCIALE MEDIE AF VIRTUEL VELSMAG ER IKKE SÅ SOCIALT ELLER APPETITLIGT FOR TIDEN ..
Det er agurketid på bloggen.
Seriøst.
Den kulinariske kompensation for kedsommeligheden.
Nemlig, syltede agurker .. og selvironi.
Den appetitlige dokumentation af sylt og salat er fra dagen før Ari kom til verden ..
En tid dedikeret til dovenskab og forventningens glæde, men livet er nu som syltede agurker, sursødt i lage ..
.. og dovenskab er der ikke tid til.
Sådan er det. Livet.
Nu er det altså ikke sådan, at jeg skal have lykke på recept.
Lige nu defineres den banale lykke bare af tiden til endelig at drikke den kaffe der har kedet sig siden kl. kvart i kvalme.
.. og en pause for Gurli Gris. Dumme so.
Realiteten er, at der for tiden er deprimerende perioder med lortelogistik, natlige roderier og daglige reprimander af surt barn + baby.
Elskelige Ask & Ari.
Tak for kold kaffe og skideballe.
At have børn er ikke for børn ..
.. men når det så fungerer, som lige nu, hvor jeg dovent drikker kaffe og babyerne sover, så er livet okay.
Jeg er okay.
Nå, syltede agurker.
Syltede agurker fungerer til alt fra moderne, nordisk gastronomi til en kulinarisk kedsommelighed som leverbørgen.
Børn kan godt lide leverbørge ..
.. og hjemmelavet agurkesalat.
Glem den fabriksfabrikerede.
Gå agurk i den hjemmelavede!
SYLTEDE AGURKER OG SALAT
PORTION: 1 stort glas syltede agurker + salat til 6 mennesker ..
INGREDIENSER:
2 agurker
2 ½ dl. vand
2 ½ dl. eddike
100 g. sukker
1 tsk. pebermix
1 tsk. fennikelfrø evt. friske fennikelblomster
INSTRUKTIONER:
Agurker soigneres og snittes, as you please ..
Jeg varierer snittene, til eksempelvis hotdogs er det skiver, men til agurkesalat er det typisk tern.
Kog nu en blanding af vand, eddike, sukker, peber og fennikel og hæld over agurkerne.
Husk at sterilisere glasset.
Jeg sjatter altid en smule sprut i.
Det bliver sylten ikke dårligere af ..
Lovely, så er du klar til agurkesalat!
I salaten er den sursøde smag af sylt kombineret med friske agurker og dild, pebret blomsterkarse og surkløver, fordi det pynter ..
.. og da syltede agurker har en vis slatten charme er sprødheden ved friske altså god!
Den hjemmelavede salat med syltede + friske agurker og urter er altså en smule sjovere at proppe i munden end den man køber.
Perfekt, hvis ikke obligatorisk, supplement til en krydret kylling med sprødt skind, spist med fingrene.
Husk brødet der skal absorbere saften. Det er brødets privilegium, fuck servietterne.
Husk også kyllingens østers.
Har I aldrig smagt dem, har I aldrig smagt kylling ..
.. men har man en god olie, kan man lige sjatte den på salaten!
Man bliver fedtet alligevel ..
Skriv et svar