I 100 ÅR HAR JEG PRØVET AF BAGE DEN HER KAGE ..
BROWNIE FOR BROWNIE.
BÆMUND FOR BÆMUND.
Kage, kage, kage, smagen af 100 års kedsommelighed. Fuck kage.
Jeg droppede den i periode ..
.. men det skulle ikke slutte sådan.
Brownie og bæmund.
Nej.
Så man prøver igen.
Igen .. og igen.
Kage for kage.
Kedsommelighed for kedsommelighed.
Man prøver igen!
For kærligheden til kage ..
.. og nu har jeg smagt og bagt mig til den perfekte brownie.
Nu er den perfekt.
Perfekt.
Konfektkonsistens takket være tid og tålmod.
Smagen af chokolade, vanilje og balsamico og fignernes sukkersøde saft karamelliseret ved bagningen.
Nu kan kærligheden smages.
I en butik i København kan man købe dråber.
Dråber smagende af frugt, bær, urter og krydderier.
Olier, eddiker, condimenter.
Eksempelvis balsamisk vanilje condiment.
Vanilje og balsamico.
Hvem har et sugerør?
Jeg tilsmager alt med det skidt.
Sødt, salt.
Alt.
Dyre dråber. Invester i det, I bliver glade!
Så, det er nok gratis reklame. Hils fra mig.
BROWNIE MED BALSAMICO OG KARAMELLISEREDE FIGNER
PORTION: Kage til 8 personer
INGREDIENSER:
100 g. smør
100 g. mørk chokolade
1 spsk. vaniljebalsamico evt. balsamico og 1 ekstra tsk. vanilje
60 g. hvedemel
1 æg
130 g. almindeligt sukker
½ tsk. salt
3 friske figner og en smule sukker ..
OVN TEMPERATUR OG FUNKTION:
180°C · Varmluft
INSTRUKTIONER:
Smørret smeltes og blandes med chokolade som nu også smelter.
Pisk æg og sukker og pisk så smør- og chokoblandingen i.
Mel sigtes nu i blandingen .. husk salt.
Nu skal der røres og det skal gøres forsigtigt!
Hæld så browniedejen i en kageform med bagepapir.
Halver fignerne og drys med sukker.
Placer dem i dejen og bag kagen i 30 minutters tid ..
Når brownien så er bagt, er tid + tålmod de sidste, men vigtigste ingredienser!
Kagens konsistens er resultatet af en nats tid på køl ..
.. og så er det tid til tålmodighed.
Den skal lige rumtemperereres.
Smag på kaffen ..
Så er kagen klar!
Skriv et svar