Søde psykolog, er jeg ikke snart klar til den recept?
Altså, jeg er mor. Det er vel en slags diagnose.
Mor til børn som ikke sover.
Til børn som brokker sig og vil have is og pølser, mens jeg bare vil have kaffe, en tur til Las Vegas og muligvis en zoloft/xanax cocktail med ekstra diazepam.
Ikke at jeg drikker alkohol til daglig! Jeg er nemlig festlig som person.
Men altså, mine børn. Min søde børn, som er sure og insisterer på ikke at sove.
Hvad skal man også sove for, når man har koffein og kokain…
Fuck, nu chikanerer jeg også bloggen med det.
Madbloggen, som på eskapistisk vis skulle være en tur til det gastronomiske Neverland.
Hvor man spiser svampe og mug.
Jeg kan flyve, jeg kan flyve!
Okay, stop. Stop mig nu.
Jeg smuttede for nylig en tur i køkkenet som emotionel distraktion.
For så at snuppe kameraet og er nu ved at gå i koma ved computeren.
Jeg skal putte…
Men I får lige det her at guffe på.
Hvis man ikke orker tilværelsen, så er dette nemlig recepten på livsglæde.
Det er ikke medicin, men Arla Unika osten SORT HIMMEL perfekt kombineret med svampechutney serveret til en bøf krydret med røget salt og peber er en psykedelisk smagsoplevelse.
Umami, umami, umami.
Dinosaurer elsker det.
Okay, jeg stopper mig selv…
· INGREDIENSER
350 g. valgfrie svampe
1 hakket almindeligt løg
2 skivede fed hvidløg
25 g. mørk muscovado sukker
1 dl. mørk agave sirup
½ dl. æbleeddike
½ dl. espresso
½ dl. whisky
Salt
peber
· INSTRUKTIONER
Svampene soigneres og steges i olie på en varm, varm pande.
Når væsken i svampene er reduceret, reduceres også varmen.
Kom løg i panden og steg i 10 minutters tid.
Kom så sukker og sirup i så svampe og løg karamelliseres.
Hæld eddike, kaffe og alkohol i panden og lad det boble i 30 minutters tid, til konsistensen er som den skal være.
Smag til med salt og peber.
Steg en bøf og smag til med salt og peber.
Server med chutney og SORT HIMMEL.
Guffeguf.
Skriv et svar