Muffins med æble og karamel · 1
Hvis du er æbleallergiker, er det nu, vi siger tak for i dag.
Hvis æbler ikke tager livet af dig, så er dette noget for dig!

Muffins med en hyggelig hemmelighed af frugt og krydderier, kysset af karamel og dekoreret med æble.
Så.

Æblesmør.
God til yoghurt, grød, brød, ost, is og kage.
Frugtig, krydret kærlighed i hermetisk emballage.
Jeg elsker det.
Men det tager tid.
Æbler, tid og tålmodighed.
Bare til orientering.

Karamelsauce er god til alt.
Alt.

Æblechips?
God syrlighed til den søde karamel og det krydrede æble.

Æble, æble, æble.
Bag dem, smag dem, nyd dem!

Velbekomme.

Muffins med æble og karamel · 5
ÆBLESMØR · INGREDIENSER:
5 æbler
5 dl. vand
45 g. rørsukker
45 g. muscovadosukker
5 stjerneanis
1 kanelstang
Korn af ½ vaniljestang

· PORTION:
ca. 2 dl.

ÆBLESMØR · INSTRUKTIONER:
Med skræl og hele skidtet ternes æblerne.
Frugten simrer i saft og vand i 30 minutters tid og passeres for at frasortere skræl og kerner.
Det tager tid og er røvkedeligt, men konsistensen bliver perfekt!

Sukker og krydderier kommer i og hele skidtet simrer nu i 1 times tid.
Det tager tid da æblerne skal karamelliseres, men husk at røre i det nu og da.
Kassér ikke krydderierne!
De er så rustikt dekorative og så får man glæde af al smagen.

Der nok af det, så den resterende portion smør opbevares i steriliseret emballage.

MUFFINS · INGREDIENSER:
70 g. hvedemel
70 g. grahamsmel
½ tsk. salt
2 tsk. bagepulver
½ dl. olivenolie
1 dl. yoghurt natural
140 g. rørsukker
60 g. muscovadosukker
2 æg
Æblesmør
Pynt: Æblechips
Portion: 12 muffins

· OVNTEMPERATUR OG FUNKTION:
180°C · Almindelig

MUFFINS · INSTRUKTIONER:
I en skål blandes mel, salt og bagepulver.

Rør olie og yoghurt i.

I en ny skål piskes æg og sukker.

Alt blandes nu til en dej.

Kom 2/3 af dejen i muffinsforme.

Kom en tsk. æblesmør på og afslut med den resterende dej.

Bag kagerne i 25 minutter.

Kagerne køles af og dekoreres med karamelsauce og æblechips.

Muffins med æble og karamel · 6

Pin It on Pinterest

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk