MEMORIES OF EMILY ANN

LUCIAFLETNING

Luciafletning
OG DET VAR SÅ DAGEN HVOR DER LUGTEDE “BRUNT OG BRÆNDT” AF LUCIAS HÅR OG JULEBAG ..

En baby er syg med snot i guirlander .. Det er vel jul.
En anden er bare sur.
Jamen, så er det da ikke til at koncentrere sig vel da.
Så brødet brændte på som resultat af babyballaden.
.. og rosinerne ..
Bitre og sorte som kaffen jeg aldrig har tid til. Surt show.

Der var en tid hvor jeg ikke brændte brød på ..
Der var også en tid med personlig hygiejne og mental stabilitet.
Så var det jo at man fik børn.
Mage til lort og lagkage koncept.
Venter stadig på lagkagen ..
Men Ask kan kysse og vinke farvel og Ari kan fise og savle mig øret. Så.
Jeg elsker dem.

Nå, mens man venter på lagkage, så kan man synge sange og bage brød.
Luciafletning .. Brød inspireret af Lucias paryk. Flettet og brændt af på traditionel vis.
Hvis man nu kan koncentrere sig, kan man glæde sig til et smukt brød der smager af jul.

Så ..
Lige nu sover lille skid og store skid krydrer røv i den hyggelige velour sofa med snot og brødkrummer.
Julehyggen er intakt ..

Skudt med en pebernød, druknet i øllebrød.
Sankta Lucia, Sankta Lucia.

Luciafletning
Luciafletning
INGREDIENSER:
PORTION: 1 brød

1 nib safran
25 g. sukker
50 g. smør
2 dl. mælk
25 g. frisk gær
1 æg
1 tsk. salt
100 g. rosiner
400 g. hvedemel

OVN TEMPERATUR OG FUNKTION:

200°C · Almindelig

INSTRUKTIONER:

Giv safran og sukker en tur i en god, gammeldags morter eller en fiks, moderne blender.

Smørret smeltes og blandes med mælk.

Hæld mælkeblandingen i en skål hvor gæren nu opløses.

Tilsæt æg, safransukker og salt.

Tilsæt rosiner ..
Eksempelvis smukke, gyldne rosiner fra EXOTIC MIX. 
Søde, syrlige og perfekte til farven af safran.

Afslut med mel og ælt til en dej.

Dejen hæver nu 1 times tid.

Ælt dejen på ny, flet og placer den på en bageplade med bagepapir hvor den hæver i 30 minutter til.

Bag brødet i 20 minutters tid ..
.. Lad være at brænde det af!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk