MEMORIES OF EMILY ANN

CITRONKAGE MED KOKOSGLASUR

Citronkage med kokosglasur

Er I klar med lemoncurden?
Så er det nemlig tid til den ventede citronkage!

Resultatet af en konstant appetit til citrusfrugter.
Det er vel så normalt for gravide at have lyst til alt muligt funky ..
For mig er det Cocio og citroner.
Jeg håber ikke, at svesken bliver sur af alt det citrus ..

Og hvis man alligevel skal guffe citroner fra morgen til aften, hvorfor så ikke også citronkage?
Det sure med det søde ..

Jeg bliver aldrig, aldrig, aldrig træt af den friske citrussmag- og duft og hurra, hurra for det, for det er altså en seriøs citronkage ..
Var kagen ikke også proppet med sukker, så var der altså hønserøv i fjæs.
Men altså, der er sukker og citron i perfekt kombination, så ..
Hvis du som mig er glad for citroner (og kage ..) så drop alt lige nu og bag, bag, bag!
.. og hvis du er sur, så bag en kage der passer til humøret ..

CITRONKAGE MED KOKOSGLASUR
INGREDIENSER · KAGE:

225 g. smør
4 æg
250 g. almindelig sukker
½ dl. citronsaft (ca. 1 ½ citron)
Skal af ½ citron
55 g. creme fraiche
1 tsk. vanilje
150 g. hvedemel
1 tsk. bagepulver
¼ tsk. natron
¼ tsk. salt
1 dl. lemoncurd

INGREDIENSER · GLASUR:

150 g. flormelis
5 spsk. kokossirup ..
Kokosflager

OVN TEMPERATUR OG FUNKTION:

180°C · Almindelig

INSTRUKTIONER:

Smørret smeltes.

Æg og sukker piskes godt og blandes med citronsaft og -skal.

Bland så det afkølede smør, creme fraiche og vanilje i og pisk i 2 sekunder til ..

Mel, bagepulver og natron hilser lige på sigten og blandes så i. Husk salt ..

Hæld halvdelen af dejen i en brødform med bagepapir, fordel så en portion lemoncurd på dejen og suppler med resten.

Bag kagen i ca. 1 times tid og køl af.

Bland en glasur af flormelis og sirup, hæld den på den afkølede kage og og drys med kokosflager.

Citronkage med kokosglasur
Citronkage med kokosglasur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk