MEMORIES OF EMILY ANN

TOASTBRØD – SMØRBAGT, BLØDT OG SPRØDT

Toastbrød

Friskbagt brød ..
Smagen af hygge ..
Intet er så hyggeligt som friskt, hjemmebagt brød og dovenskab i regnvejr.
Og hurra, hurra, det er møgvejr nu.
Ikke at jeg normalt har en fest når det regner, men det er altså perfekt hyggevejr!
Og hvis hjemmet så også dufter af hjemmebag ..
Smørbagt, blødt brød med sprød skorpe.
Smør, kaffe, regnen. Roen.
Det er livet ..

Jeg ville elske med tiden at inspirere til alverdens funky toasts, men for nu er det mums med toastbrød, smør og en 100 år gammel ost og så takker jeg for mad!
Så gastronomisk nyskabende er jeg i dag.
Dovenskab, dovenskab ..

Og hvem takker jeg så?
Louise hos Loui & Bearnaisen!
Tak for inspirationen til dette brød ..

TOASTBRØD
PORTION: 1 brød
INGREDIENSER:

25 g. frisk gær
3 dl. sødmælk
50 g. smør
1 æg
25 g. almindeligt sukker
1 tsk. salt
450 g. hvedemel
100 g. grahamsmel

OVN TEMPERATUR OG FUNKTION:

200°C · Almindelig

INSTRUKTIONER:

Smør smeltes, tilsættes mælk og gær og blandes med æg, sukker, salt og mel.

Ingredienserne æltes til en dej og hæver i ½ times tid ..

Ælt dejen igen, kom den i en brødform og hæv i ½ times tid til ..

Brødet bages nu i ca. 30 minutter, befries af formen og I venter tålmodigt i godt og vel 20 minutter, til brødet er klar til smagning ..

Toastbrød
Toastbrød

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk