MEMORIES OF EMILY ANN

SUNDT BANANBRØD MED HONNING OG HAVRE

Sundt bananbrød med honning og havre

Bagning og babyroderi ..
Det er livet!
Friskbagt bananbrød, sød snorken og en fis nu og da.
Idyllisk ..

Bananbrød er obligatorisk på en blog, sådan er det!
Sundt bananbrød der smager af kage ..
.. og til dette brød er brune bananer perfekt ..
Nogen har spist alle valnødderne og det er kedeligt, for bananer og valnødder er venner, men skidt nu med det.
Rosinerne er en smagssag.
Jeg elsker det, men brødet bager altså fint fri for frugt.
Det er lækkert i dagevis, fordi der er en god sjat olivenolie i og derfor skal det altså også være en velsmagende olie ..

Brødet er bagt med en kærlig tanke til en kær veninde, som smagte det og insisterede på at det skulle blogges.
Så tak for komplimentet og velbekomme.
.. Husk smørret!
Smør er sundt for sjælen ..

Sundt bananbrød med honning og havre
SUNDT BANANBRØD
PORTION: 1 brød
INGREDIENSER:

Mos af 2 bananer og 1 ekstra til pynt
¾ dl. velsmagende olivenolie ..
1 dl. honning
2 æg
½ dl. havremælk
225 g. grahamsmel
65 g. havregryn og ekstra til pynt
2 tsk. bagepulver
1 tsk. vanilje
1 tsk. kanel
½ tsk. salt
50 g. valnødder
50 g. rosiner
50 g. chokolade

OVN TEMPERATUR OG FUNKTION:

160°C · Varmluft

INSTRUKTIONER:

Bland olivenolie, honning, æg, mælk og bananmos i en skål.

Kom nu mel, havregryn, bagepulver, vanilje, kanel og salt i skålen og bland godt.

Valnødder, rosiner og chokolade røres i dejen som hældes i en brødform med bagepapir.

Pynt brødet med ekstra havregryn og en halveret banan og bag det 1 times tid.

Sundt bananbrød med honning og havre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk