.. Haps, haps!
Min perverterede kærlighed til smagen af bacon og kage er igen blevet til et appetitligt produkt der nu skal chikanere cyberspace.
Kan man kombinere kage og bacon?
Man kan kombinere alt og bacon ..
.. og hvis I ikke vil tage mit ord for det, så spørg kongen af kalorier.
Jamen, skal der så også vanilje i?
Ja, man kan proppe vanilje i alt salt, sødt, blødt, sprødt og pandekager!
.. og alle elsker pandekager.
Men altså, pandekagelogistik ..
Den kedsommelige, metodisk monotone pandekagebagningsproces er der jo ikke nogen der i realiteten har tid eller tålmodighed til.
Dette er en pandekage til livets desperate stunder ..
Jeg mindes, at jeg på en rejse til luksus Arabien, Dubai levede af pandekager og bacon i hotellets morgenmadsbuffet.
Jeg elskede det.
Til lyden af fredagsbøn i den lokale moske, guffede jeg pandekager med sprød gris og honning.
Sådan kan man på poetisk vis kombinere kulturer ..
Nå.
Det er ikke fredag.
Det er onsdag .. og det regner.
Så det er tid til poesi. Poesi sprødstegt i baconfedt.
Perverst. Perfekt.
Er I også nogle perverse svin, så snup en gaffel og guf med.
I kan også droppe bacon, stege kagen i smør og spise den med en klat creme fraiche og kandiseret citron ..
Det er ikke dumt.
God onsdag!
SPRØD PANDEKAGE MED BACON OG HONNING
PORTION: 1 pandekage
INGREDIENSER:
150 g. bacon
250 g. ricotta/hytteost
3 æggeblommer
Korn af 1 vaniljestang ..
30 g. smeltet smør
40 g. sukker
30 g. mandelmel
30 g. hvedemel
3 piskede æggehvider
Honning ..
INSTRUKTIONER:
Steg bacon sprødt i en pande med en vis kant, så der er plads til kagedej.
Hæld fedtet i en skål, da det skal bruges til at stege pandekagen ..
Alle ingredienser blandes ..
.. og i al den velsmagende perversion hilser hytteosten så pludselig på.
Er der nogen der spiser det proteinproppede, klumpede stads?
Nej, ikke på denne matrikel.
Men når sortimentet i den lokale Netto ikke er eksotisk nok til fucking ricotta, så må man være kreativ og når det nu skal være, så er resultatet altså en kage proppet med velsmag .. og vitaminer.
Afslut med smeltet smør og vend så piskede hvider i dejen.
På medium varme smeltes en klat smør og baconfedt og dejen hældes i panden.
Panden skal være så varm at dejen like akkurat bobler i kanten.
Placer et låg på panden og steg pandekagen i 10-12 minutter.
Det er okay hvis centeret af kagen til den tid stadig er snasket dej ..
.. men hvis skorpen ikke er sprød, bages den 2 minutter til.
Vend så pandekagen, suppler med en klat smør i kanten og steg i 5 minutter til.
Server straks med sprød, salt bacon og blød, sød honning.
Spis et æg til, så har I verdens vildeste morgenmad ..
Skriv et svar