MEMORIES OF EMILY ANN

RUGCHIPS, NYE KARTOFLER OG SKIMMELOST

Rugchips med nye kartofler og skimmelost
Rugchips med nye kartofler og skimmelost

Nu har man jo undskyldt tidens slattenhed på bloggen ..
Boligbyggeri og babyballade. 
Et nyt liv venter når hus (og 117 papkasser) bliver til hjem ..
.. men spise skal man altså også have tid til og man bliver altid glad af en kartoffelmad!
Dejlige, smørsprøde rugchips, nye kartofler, røget hvidskimmel, smagen af dansk sommer og friske ærter og en smule salt ..

Den geniale smagskombination af nye kartofler og rygeost kan jeg ikke takkes for, men hvis man vil supplere til smagen af røg, er aske ikke så dumt ..
Selvom man spiser ost med en vis entusiasme, er det dog ikke et røget hvidskimmelprodukt  kiddet tager navn af.
Bare til orientering ..
.. men god er den!
ASK, hvidskimmelost med røgsmag.
Den smager af “…umami, bacon og vilde svampe” og jeg er vild med den!
Heldige kartoffel, altså. 

Er man nu ikke til smagen af røg, aske og ost generelt er friskosten, LOKE et godt alternativ!
Den smager ikke grimt af ost, selvom jeg nu personlig er glad for grimme ost.
Lugter den grimt, smager den godt!
Godt princip til oste.

Har I haft fornøjelsen af friske figner og brombær, har I allerede smagt LOKE og det appetitligt praktiske ved denne ost er jo netop, at den som friskost absorberer smagen af hvad end den kombineres med, frugt og bær eller kartofler og ærter. 

Nå, der er lige 117 papkasser der skal rodes i.
Snup en kartoffelhapser!

Rugchips med nye kartofler og skimmelost
Rugchips med nye kartofler og skimmelost
Rugchips med nye kartofler og skimmelost
Rugchips med nye kartofler og skimmelost
INGREDIENSER:

12 rugchips
6 nye kartofler
1 ARLA UNIKA · ASK
Grøn glæde eksempelvis friske ærter
Salt

INSTRUKTIONER:

Kartoflerne halveres og koges i saltet vand i 15 minutters tid ..

Del osten i 12 stykker og fordel den på 12 rugchips.

Placer 1/2 kartoffel på hver chip, krydr med salt og dekorer med frisk grønt.

Rugchips med nye kartofler og skimmelost
Rugchips med nye kartofler og skimmelost

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk