JEG ELSKER MAD DER SMAGER AF GOD TID ..
Tid man ikke altid har, som aktiviteten på bloggen nok indikerer, så ..
God tid ..
.. og kærlighed.
På sterile glas.
Når man kommer hjem kl. kvart i kvalme, alle er sure, alle er sultne og man desperat roder med den fedtede menu fra det lokale pizzeria.
Nr. 17 med ansjoser og ekstra ost, tak!
Smagen af god tid til desperate stunder og sure løg ..
.. og god tid smager af løgkompot!
Løgkompot med hvad end man har af krydderier og urter.
Fennikel og enebær, honning og balsamico ..
Rosenpeber, lakrids og rosmarin.
Praktisk, perfekt tilsmagning når man laver mad, fordi man allerede har brugt 100 år på at stege løg søde og bløde, men også bare til det brød man ikke har tid til selv at bage, med en smule ost, måske en ensom frikadelle, som så alligevel smager af hjemmelavet kærlighed.
Kompot er kærlighed.
Konserveret kærlighed .. smag på den!
Garanteret også god på pizza med ansjoser og ost ..
LØGKOMPOT
INGREDIENSER:
12 rødløg
Olie og en klat smør
1 dl. æbleeddike
1 dl. vand
50 g. lys muscovadosukker
Rosenpeberkorn ..
Lakridsgranulat
Rosmarin
INSTRUKTIONER:
Løg soigneres, skæres i tynde skiver og steges bløde i olie og en klat smør.
Tilsæt nu eddike, vand og sukker og kog på medium varme i 20 minutters tid ..
Kom krydderier i, smag til og kog til væsken er reduceret.
Smag til igen ..
Savner du noget?
Salt, sødt?
Sprut ..
En sjat rom måske?
Kom så kompotten på sterile glas.
Skriv et svar