Løgkompot · 3 Løgkompot · 4Jeg elsker mad der smager af god tid.
Tid man ikke altid har, som aktiviteten på bloggen nok indikerer.

God tid.
Og kærlighed.
Når man kommer hjem kl. kvart i kvalme, alle er sure, alle er sultne og man desperat roder efter den fedtede menu fra det lokale pizzeria. Nr. 17 med ansjoser og ekstra ost, tak. Nu.

Smagen af god tid.
God tid.
Det har jeg altid en portion af til desperate stunder og sure løg.
Eksempelvis løgkompot.
Og det er bare at eksperimentere med smagene. Frugt, bær, urter. Løg er taknemmelige.

Perfekt tilsmagning når maden skal krydres med kærlighed men også bare til brødet man ikke har tid til selv at bage, men som alligevel smager hjemmeligt af krydderier og karamelliserede løg.

Kompot er kærlighed. I vil elske det.

Løgkompot · 5 Løgkompot · 2

· INGREDIENSER

12 rødløg
Olie
1 dl. æbleeddike
1 dl. vand
50 g. lys muscovadosukker
Rosenpeberkorn
Lakridsgranulat
Rosmarin
Salt

· INSTRUKTIONER

Løg soigneres, skæres i tynde skiver og steges bløde i olie.

Tilsæt nu eddike, vand og sukker og kog på medium varme i 20 minutters tid.

Kom krydderier i, smag til og kog til væsken er reduceret.

Smag til igen og kom kompotten på sterile glas.

Pin It on Pinterest

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk