MEMORIES OF EMILY ANN

BROWNIE MED MASCARPONECREME
OG AMARETTO MARINEREDE KIRSEBÆR

Amaretto marineret kirsebær brownie

Jeg elsker elsker, elsker denne årstid!
Når en lækker sag er gammel og træt er en ny frisk og klar til nydelse og nu er det så tid til kirsebær ..
Kirsebær brownie!
Smagen af chokolade og kirsebær er kagekærlighed, så er du glad for bær og seriøs chokoladesmag og har du måske en elskling der skal fejres, så er denne kage perfekt!

Jeg har selv fødselsdag i juni og blev fejret til perfektion!
En fornøjelig fødselsdag med spontan sjov fra morgen til aften og jeg kedede mig ikke et øjeblik ..
Fjeldgeden og det nye kid har sjovt nok også fødselsdag i juni, så denne måned er festlig!

For tiden er jeg for forelsket i min søn til kamerakreativitet og nye madminder.
Jeg nyder livet som mor og oplevelsen af hvordan det forbedrer mig som menneske.
Et nyt menneske er i mit liv og jeg fornyer mig med ham.
Som perfektionist er tålmod nyt for mig, men jeg fornemmer på ham, at jeg er god nok ..
.. God nok til mig selv og folk jeg elsker.

God nok er perfekt for nu ..

Hvad der også er perfekt er denne kage.
Den er et minde fra da Ask kom til verden ..
Netop som vi skulle til at spise den, var Ask klar til at hilse på!
.. og da vi kom hjem, var den spist ..

Amaretto marineret kirsebær brownie
Amaretto marineret kirsebær brownie
Amaretto marineret kirsebær brownie
BROWNIE MED CREME, KIRSEBÆR OG AMARETTO
PORTION: Kage til 17 sultne mennesker ..
INGREDIENSER:

120 g. smør
240 g. chokolade
360 g. sukker
4 æg
60 g. hvedemel
20 g. kakao
½ tsk. salt
150 g. tørrede kirsebær ..
150 g. soignerede kirsebær
3 spsk. Amaretto (mandellikør)
300 g. mascarpone ost

OVN TEMPERATUR OG FUNKTION:

175°C · Almindelig

INSTRUKTIONER:

Mariner de soignerede, stenfri kirsebær i Amaretto i 12 timers tid ..

Smør og chokolade smeltes ved minimum varme.

Sukker og æg piskes et øjeblik og chokoladesmørret blandes i.

Kom hvedemel, kakao, salt og tørrede kirsebær i blandingen.

Dejen hældes i 3 forme på ca. 15 cm. med bagepapir og bages i 20 minutter.
Kagerne skal bages i god tid!
Godt og vel 12 timer ..
Man spiser aldrig en brownie dagen den er bagt.

Kirsebærrene pureres og røres til en creme med mascarpone og flormelis.
Røre, røre, røre .. Ikke piske!
Fordel cremen på kagerne, dekorer med friske kirsebær og server!

Amaretto marineret kirsebær brownie
Amaretto marineret kirsebær brownie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk