MEMORIES OF EMILY ANN

MOCHA CUPCAKES MED SALTET SMØRCREME

Mochacupcakes med saltet smørcreme

Lykke smager af chokolade .. og kaffe.
.. og smør!

.. og jeg som naivt forventede, at smørcreme var et koncept som eksempelvis russisk salat.
Der er ikke russere i russisk salat ..
.. men der er smør i smørcreme.
Skammelige kvantiteter af smør.
.. og med smør og skam har jeg erfaret, at kvaliteten er proportionel med kvantiteten.
Det er godt at vide.
Det er godt at vide ..
Mochacupcakes med saltet smørcreme

For en chokoentusiast er chokolade cupcakes er ikke so fucking special, men kombineret med kaffe og saltet smørcreme kan man ikke stoppe sig selv.
Entusiast eller ej.
Prøv bare ..
Der er kakao .. og fucking coke i de her cupcakes.
Lev med skammen!
Når du har smagt dem, kan du ikke leve uden.
Den smager af lykke.
Ligesom coke.
(Det var for sjov ..)

Mochacupcakes med saltet smørcreme
MOCHA CUPCAKES MED SALTET SMØRCREME
PORTION: 12 cupcakes
MOCHA CUPCAKES · INGREDIENSER:

85 g. finthakket mørk chokolade
30 g. kakaopulver
1 ¾ dl. varm, friskbrygget espresso
125 g. lys muscovadosukker
½ dl. smagsneutral olie
2 æg
1 tsk. vaniljeekstrakt
½ tsk. salt
100 g. hvedemel
1 tsk. bagepulver
½ tsk. natron
100 g. hakket chokolade

OVN TEMPERATUR OG FUNKTION:

175°C · Almindelig

SALTET SMØRCREME · INGREDIENSER:

230 g. rumtempereret smør
½ tsk. fint salt
1 tsk. vaniljeekstrakt
480 g. flormelis
ca. ½ dl. pisket fløde
Salt til pynt ..

MOCHA CUPCAKES · INSTRUKTIONER:

Kom chokolade og kakao i en skål og hæld den varme kaffe i.
Rør til chokoladen er smeltet og afkøl så blandingen 10 minutters tid ..

Kom sukker, olie, æg, vanilje og salt i og bland.

Passer med en si mel, bagepulver og natron direkte i skålen.

Rør så alt netop er blandet og afslut med chokoladestykker.

Fordel dejen i 12 cupcakeforme og bag 17 minutter.
Ikke 16, ikke 18 .. 17 minutter.
I min ovn!
Prøv i din ..

Vent med cremen til kagerne er afkølet. Totalt afkølet.

SALTET SMØRCREME · INSTRUKTIONER

Pisk smør og salt cremet.
Det tager tid ..
Elsk mormorarmene og brug en elpisker.

Kom vanilje i og pisk flormelis i 120 g. af gangen.

Fløden er for at justere konsistensen.
Vend den i nu til konsistensen er perfekt.

Kom cremen på kagerne og spis til I skammer jer!

Mochacupcakes med saltet smørcreme
Mochacupcakes med saltet smørcreme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk