PÅ VESTERBRO I KØBENHAVN KAN MAN SMAGE PÅ ASIEN ..
Et fushionskoncept i mørke, eksklusive lokaler, der på velsmagende vis argumenterer for kombinationen af Europa og Asien i form af kontinentet Eurasien.
Så blev det lige geonørdet.
Eksklusive lokaler med hjemlig charme .. Spis med pinde eller fingre, det er velsmag og hygge der serveres.
Haps en tastingmenu ved navn Discover Asia. Så kommer man på en kulinarisk tur til Singapore, Malaysien og Korea.
Hvilket stedet også har stemning af. Personalet tager souvenirs med hjem fra rejser som så dekorativt placeres forskellige steder i restauranten.
Pornografisk materiale skaber altid en god stemning!
TAKKET VÆRE I·BU HAR JEG NU SERIØSE AMBITIONER FOR MIN NYE RISKOGER!
Ja, det er garanteret et kedeligt kompliment til en restaurant.
.. men når ris normalt har til funktion at absorbere snask og sovs, er det noget nyt, at det kan være netop risene der er i fokus.
Ris. Ris kogt til perfektion.
Friske urter og sprødstegt kyllingeskind serveret med en æggeblomme og soya til.
Er der lavet noget fikumdik med den blomme?
Blomme og soya røres i risene og det bliver det altså ikke kedeligt og klistret af.
Cremet, perfekt cremet!
Hvert ris med en smag og konsistens med respekt for det faktum at Asien lever af skidtet ..
.. og som sådan har perfektioneret det.
Når man får noget så velsmagende af noget så banalt, så glemmer man det ikke.
Jeg smagte sakazu, caviar, paratha, katsuobushi, unagi, wasabi, sichuan, hibiscus og yuzu.
Det er risene jeg husker ..
.. og det er et kompliment!
JEG PRØVEDE DESPERAT AT FOTOGRAFERE DEM, MEN I MØRKE EKSLUSIVE LOKALER, SKAL MAN HAVE BLITZ PÅ RIS!
Når jeg er på restaurant, er jeg ikke på et fancy job ..
Jeg har ikke et studie, jeg er ikke professionel og har ikke 117 tekniske dimser til at kompensere for lortelys, når jeg er forskellige steder.
Jeg har bare det privilegium at være til stede.
Jeg er på restaurant fordi jeg elsker maden .. og stemningen!
Jeg nørder og noterer dufte og smage og folk spørger til tider om vi er branchefolk, men nej.
Jeg er gæst i restauranten, ligesom dig. Jeg spiser, hvad du spiser ..
.. og hvis jeg lige skal være karrierekedelig, ville det da være fucking fantastisk faktisk at leve af at spise, men jeg vil nu altid elske at ruinere mig selv på smovs .. og sjusser!
.. FOR JEG KAN ALTID DRIKKE EN COCKTAIL,
MEN JEG HAR ALDRIG SMAGT SÅ GOD EN GIN!
Til maden sjussede jeg en Gin & Tonic på en Jinzy gin som er en gin/sake kombi.
Destilleret med den asiatiske citrusfrugt yuzu og sakura.
Gin er lige min kop te og den florale smag og duft af blomster fungerede perfekt til madens asiatiske krydderier ..
.. og obligatorisk på alle asiatiske restauranter er blommelikør!
Umeshu med sake fra et japansk bryggeri ved navn Sawanotsuru etableret i 1717.
Så sød at man forelsker sig!
Jeg har nu 7 flasker som euforiserende minde om en restaurant der serverer perfekte ris, alkohol der smager af kærlighed og inspirerer til at investere i noget så retrosmart som en riskoger ..
Så, køb en riskoger .. og en sjat soya!
Så ser vi lige på den æggeblomme, ikke?
Skriv et svar