Banan, peanutbutter og bacon muffins · 9 Banan, peanutbutter og bacon muffins · 1 Banan, peanutbutter og bacon muffins · 4
Er dette en absurd appetitlighed realiseret af kombinationen af graviditet og gastronomisk galskab?
Rationalet er plausibelt.
Men det er altså ikke mig der er gal.
Genial.
Det er elskelige Elvis.
Presley var pjattet med banan, peanutbutter og bacon sandwiches. Populært defineret som “The Elvis”.
Jeg er blot glad for kage og kongen af kalorier. Og rock.
Det har resulteret i en kagevariation af sandwichen.
Og det er en royalistisk svineri af velsmag.
Perverteret nydelse.
Glad grisebacon og smørsvineri. Rom er en smagssag. Jeg elsker rom.
Og så skal der bruges brune bananer. Så bananfluerne synger.

Come on, baby, I’m tired of talking…

Banan, peanutbutter og bacon muffins · 5 Banan, peanutbutter og bacon muffins · 6 Banan, peanutbutter og bacon muffins · 7

INGREDIENSER · MUFFINS

PORTION: 12 muffins

125 g. lys muscovado sukker
125 g. tempereret smør
3 æg
125 g. hvedemel
½ tsk. salt
1 tsk. bagepulver
Mos af 2 bananer
1 spsk. mørk rom

INGREDIENSER · PEANUTBUTTER SMØRCREME

225 g. tempereret smør
225 g. peanutbutter
375 g. flormelis
1 dl. piskefløde
Pynt: 12 skiver bacon

· OVN TEMPERATUR OG FUNKTION ·

200°C · Almindelig

· INSTRUKTIONER

Sukker og smør piskes cremet i en skål. Pisk så æg i.

Mel og bagepulver sigtes direkte i skålen. Husk salt.

Afslut med bananmos og rom.

Placer 12 papirforme i en muffinform af aluminium og fordel dejen i.

Bag muffinsene i 22-24 minutter.

Steg bacon på almindelig vis eller bag den i ovnen nu.

Mens muffinsene afkøles, piskes smør og peanutbutter.

I portioner piskes flormelis i. Afslut med af piske fløde i til konsistensen er perfekt.

Fordel cremen på muffinsene som nu er afkølede og dekorer afslutningsvis med bacon.

Baby, satisfy me!

Banan, peanutbutter og bacon muffins · 12 Banan, peanutbutter og bacon muffins · 10 Banan, peanutbutter og bacon muffins · 14

Pin It on Pinterest

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk