Tomatsuppe · 4
Jeg elsker, elsker, elsker suppe!

Suppe er altid appetitligt og hvis man nu fokuserer på hvad der er friskt for tiden, keder man sig aldrig.

“Møgvejr er Mouvejr”, men det er altså ikke en fabriksfabrikeret frysefætter vi roder med nu.
Selvom det til tider altså er praktisk nok…
Nu er det nemlig tid til tomatsuppe smagt til med chili og krydderurter med frisk creme fraiche til.

Og hvis du har en bondegård, så invester lige i en god balsamico.
Det er ikke dumt.

Tomatsuppe · 2 Tomatsuppe · 3

· INGREDIENSER:
2 kg. friske valgfrie tomater
2 rødløg
½ hvidløg
Frisk chili
Balsamico
ca. 1 l. vand eller bouillon
Valgfrie urter
Olivenolie
Salt og peber

· PORTION:
4-6 personer

· OVN TEMPERATUR OG FUNKTION:
225°C · Grill

· INSTRUKTIONER:
Soigner rødløg, hvidløg, chili og tomater og kom alt på en bageplade med bagepapir.

Alt vendes i olivenolie, krydres med balsamico, salt og peber og grilles i 15 minutters tid.

I skal ikke blive sure, hvis det griller grimt.
Det er kun glædeligt.
Det intensiverer den friske tomatsmag og det er godt, specielt hvis det nu ikke lige er sæson og tomaterne smager lidt af kedsomhed.

Nu hvor alt er godt grillet, skal det i en gryde med vand eller bouillon.

Start med ½ l.

Suppen koges i 10 minutters tid og blendes med urterne.

Suppler evt. med vand/bouillon og blend til konsistensen er perfekt.

Smag til og server med cremefraiche og friske krydderurter.

Hvis I nu har lyst til at perfektionere suppen, skulle I pochere æg til.
Og den perfekte pochering er altså med friske æg.
Så godt som direkte fra hønserøven.
Jeg er pjattet med det!

Skeptisk?
Pjat med dig…

Tomatsuppe · 1
Lav suppe til du skammer dig og frys det i portioner.
Så er der altid en portion en møgvejrsdag hvor du kommer hjem kl. kvart i kvalme og ikke har tid eller tålmod til madlavning.

Tomatsuppe · 5 Tomatsuppe · 6

Pin It on Pinterest

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk