Toastbrød · 3

Friskbagt brød er smagen af hygge.

Intet er så hyggeligt som friskt, hjemmebagt brød i regnvejr.
Og heldigvis er det kedeligt vejr nu.

Ikke at det normalt glæder mig, men det er altså perfekt hyggevejr!
Og hvis der er noget jeg er, så er det en hyggefis.

Jeg har en forhåbning om med tiden at inspirere til alverdens forskellige toasts, men for nu er det godt med smør og en 100 år gammel ost og så takker jeg for mad!

Og hvem takker jeg så?
Louise på Loui & Bearnaisen!
Tak for inspirationen til dette brød.

· INGREDIENSER: 
50 g. frisk gær
3 dl. sødmælk
50 g. smør
1 æg
25 g. almindeligt sukker
1 tsk. salt
ca. 450 g. hvedemel
100 g. grahamsmel

· PORTION:
1 brød.

· OVN TEMPERATUR OG FUNKTION:
200°C · Almindelig

· INSTRUKTIONER:
Smør smeltes, tilsættes mælk og gær og blandes med æg, sukker, salt og mel.

Ingredienserne æltes til en dej og hæver i ca. 45 minutter.

Ælt dejen et øjeblik, kom den i en brødform og hæv i 30 minutters tid.

Brødet bages nu i ca. 25 minutter, befries af formen og I venter tålmodigt i godt og vel 20 minutter, til brødet er klar til smagning…

Toastbrød · 7 Toastbrød · 10

Pin It on Pinterest

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk