Marinade, sauce, dressing & diverse

LØGKOMPOT MED ROSENPEBER, LAKRIDS OG ROSMARIN:

Jeg elsker mad der smager af god tid. Tid man ikke altid har, som aktiviteten på bloggen nok indikerer. God tid. Og kærlighed. Når man kommer hjem kl. kvart i kvalme, alle er sure, alle er sultne og man desperat roder efter den fedtede menu fra det lokale pizzeria....

SYLTET GRÆSKAR:

Er det mon graviditetsappetitten der motiverer denne demonstrative kærlighed til konservering for tiden? Plausibel spekulation. Men jeg er altså ikke sådan en der lever af makrel i kirsebærsauce. Garanteret en gastronomisk genialitet, men så kedsommelig er jeg altså....

SOLTØRREDE TOMATER:

I ovnen, altså. Jeg er ikke emigreret til en eksotisk destination hvor man kysses af solen. At tørre tomater i det danske pisvejr ville jo tage evigheder. Man er vel realist. Men smagen af sol kan man så heldigvis imitere med moderne teknologi. Ovnen. Så altså,...

HVIDLØGSCONFIT:

Jeg hilser på med hvidløgsånde og friturefedt i parykken. Løg. Ikke sure, men søde og karamelliserede i smagen. Den typiske hvidløgssmag er ikke så intens at folk bliver kedelige at kysse på. Og det er jo ikke dumt. Hvad der i gammel tid motiveres af praktikaliteter...

BACONCHUTNEY:

Baconchutney. Florerer for tiden på internettet i diverse madglade forums. Krydderier, karamelliseret løg og bacon. Man kan jo eksperimentere med krydderierne og whiskey er altså ikke dumt. Nå. Det skulle prøves og jeg kan af erfaring konstatere, at det er et euforisk...

RABARBERCHUTNEY

For godt og vel et års tid siden rodede jeg i en have der havde levet sit eget liv i 50 års tid, og hvad der dog ikke gemte sig af hyggeligheder… Det var i det nye, gamle hus i den nye, gamle have og apropos så er alt nu klar til at starte husbyggeriet! Vi har ventet...

LEMONCURD

Al citrusfrugtens appetitlige potentiale i en cremet fryd af en smagsoplevelse; det er lemoncurd! Hvordan mon det ville smage hvis man kombinerede frugter til en citruscurd? Det må prøves… Er man så heldig at have lemoncurd i hjemmet, kunne man jo bage citronkage med...

SVAMPEPESTO

Nu er det tid til en nordisk inspireret pesto med friske svampe, nødder og et skønt, dansk alternativ til den italienske parmesan ost. Arla har jo det lækreste sortiment af danske gourmet oste hvor jeg i denne pesto bruger "Havgus" osten. Pestoen bruger jeg typisk som...

Pin It on Pinterest

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk