Frokost

FLÆSKESTEGSSANDWICH MED HJEMMESYLT

Flæskestegssandwich. Jeg elsker det møg. Og nu hvor det snart er jul, skal der guffes gris. Så, godmorgen. Jeg rumsterer nu hvor normalt fungerende mennesker sover, for den her basse skal på en 10 timers tur i ovnen. Langtidstegning, langtidsstegning,...

HOTDOG MED LØGKOMPOT OG RØGSALTEDE HONNINGMANDLER

Nå. Der skal pølser til den kartoffelsalat. Pølser i pisvejr. Definitionen af dansk sommer. Denne partypølse med snasket løgkompot og knasende nødder skal guffes til den festlige kulmination af 3 års hektisk hygge. 3 års social isolation. Hvorfor? Jamen altså, i 2016...

ASPARGES OG SERRANO GALETTE

Husker I galetten?   En sød sag med årstidens frugt og bær. Nu er det så tid til en salt en af slagsen. Med grønt til. Ja, for man kan ikke leve af kager og søde sager. Åbenbart. For det er snart tid til asparges og hvis man er træt af brun mad, så kan man smage på...

KIIN KIIN INSPIRERET URTESALAT OG SPICY MARIANDE

Jeg undskylder for ikke at have formuleret en appetitlig introduktion til denne salat, men jeg er alene med 2 flyvende trapez artister. Cirkus er i byen. Hjemmet er ved at blive destrueret. Hvis jeg prøver at koncentrere mig om bloggen, har det konsekvenser… Så er der...

VALNØDDEBRØD OG KANDISEREDE CITRONER

Ja, det er altså det skizofrene vejr I kan takke for denne efterårsappetitlighed. Regn, regn, regn, regn. Nødder, svampe, kål og kakao. Alt det der smager af møgvejr. Og hygge. Det skulle i realiteten være forår nu, men marts har som altid eksistentiel krise. Grå...

GLAD GRIS

Denne grisling er en variation af den populære, amerikanske pulled pork og sådan en fætter har mange venner… Pizza, pasta, tacos og tortilla, salat, whatever. Nu. Krydderier, karamelliserede løg, friske urter, sød frugt, salte nødder og mayo. Et svineri af velsmag....

AGURKER, SYLT OG SALAT

Undskyld, at man ikke er så social for tiden. Som kulinarisk kompensation for kedsommeligheden på bloggen er det nu agurketid. Nemlig. Syltede agurker. Og selvironi. Jamen, selv tak da. Den appetitlige dokumentation af sylt og salat er fra dagen før Ari kom til...

RUGCHIPS, NYE KARTOFLER OG SKIMMELOST

Altså. Nu har man jo undskyldt tidens kedsommelighed på bloggen. Boligbyggeri og babyballade. Et nyt liv venter når hus snart bliver til hjem... Men spise skal man altså også have tid til og man bliver altid glad af en kartoffelmad. For bloggen er savnet, så nu hilser...

FOCCACIA MED MARINEREDE NYE LØG

Bloggens virtuelle velsmag har været kedsommelig i en periode. Undskyldningen er, at når man har levet papkasselivet i et års tid, så er der nok af sjov når projekt husbyggeri så afsluttes og et nyt liv starter. Pis og papir, men også glædelige projekter. Projekter...

“NEIGBOURHOOD” INPIRERET PIZZA

Neighbourhood er navnet på den hippe restaurant i København specialiseret i pizza og cocktails. Konceptet er at etablere et sted hvor naboer kan socialisere. Altså, principielt er det muligt at reservere hvis man nu ikke bor i nabolaget, men der er altid pizza til den...

TOAST MED KARAMELLISEREDE JORDBÆR OG BALSAMICO

Nu hvor studietiden med kunst, kultur og kommunikationsroderi er slut, kan jeg nu nyde livet med alverdens tid, kreativitet og kærlighed og vente på, at svesken kommer til verden… Det er dog ikke svesker, men jordbær det er tid til nu. Karamelliserede jordbær med...

TOAST MED FRISKE FIGNER OG BROMBÆR

Hvis I nu er klar med toastbrødet, så er jeg klar med en kreativ idé til hvordan I kan nyde det! Jeg var for nylig en tur i Københavns Torvehaller og med mig hjem kom friske figner og brombær, velsmagende valnødder og honning, marokkansk mynte og en af Arlas...

TOASTBRØD

Friskbagt brød er smagen af hygge. Intet er så hyggeligt som friskt, hjemmebagt brød i regnvejr. Og heldigvis er det kedeligt vejr nu. Ikke at det normalt glæder mig, men det er altså perfekt hyggevejr! Og hvis der er noget jeg er, så er det en hyggefis. Jeg har en...

FROKOST FAVORIT

Har I bagt det lækre grydebrød?  For så kan I nemlig få glæde af min personlige frokost favorit! En genial smagskombination, som jeg bare ikke bliver træt af for tiden. Den er klar på et øjeblik og så frisk og lækker, at I jo bare må prøve den… Det er en sandwich af...

HAVREBOLLER OG FORVENTNINGENS GLÆDE

Vejret er kedeligt for tiden men fuglene synger jo selv på en møgvejrsmandag, så jeg nyder en friskbagt bolle i mit eget elskelige selskab og glæder mig ved alt det glædelige der sker i mit liv for tiden. Jeg er træt af skole nu, som i tossetræt, men snart er...

Pin It on Pinterest

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk