Frokost

FLÆSKESTEGSSANDWICH MED HJEMMESYLT

FLÆSKESTEGSSANDWICH MED HJEMMESYLT

Flæskestegssandwich. Jeg elsker det møg. Og nu hvor det snart er jul, skal der guffes gris. Så, godmorgen. Jeg rumsterer nu hvor normalt fungerende mennesker sover, for den her basse skal på en 10 timers tur i ovnen. Langtidstegning, langtidsstegning,...

ASPARGES OG SERRANO GALETTE – TÆRTE MED GRØNT OG GRIS

ASPARGES OG SERRANO GALETTE – TÆRTE MED GRØNT OG GRIS

Galette... Fransk fristelse... Husker I? En sød sag med årstidens frugt og bær. Nu er det så tid til en salt sag... Med grønt til. Ja, man kan nemlig ikke leve af kager og søde sager. Åbenbart... For det er snart tid til asparges og hvis man er træt af brun mad, så...

KIIN KIIN INSPIRERET URTESALAT OG SPICY MARINADE

KIIN KIIN INSPIRERET URTESALAT OG SPICY MARINADE

Jeg undskylder for ikke at have formuleret en appetitlig introduktion til denne salat, men jeg er alene med 2 flyvende trapez artister. Cirkus er i byen. Hjemmet er ved at blive destrueret. Hvis jeg prøver at koncentrere mig om bloggen, har det konsekvenser… Så er der...

VALNØDDEBRØD OG KANDISEREDE CITRONER

VALNØDDEBRØD OG KANDISEREDE CITRONER

Ja, det er altså det skizofrene vejr I kan takke for denne efterårsappetitlighed. Regn, regn, regn, regn. Nødder, svampe, kål og kakao. Alt det der smager af møgvejr. Og hygge. Det skulle i realiteten være forår nu, men marts har som altid eksistentiel krise. Grå...

GLAD GRIS

GLAD GRIS

Denne grisling er en variation af den populære, amerikanske pulled pork og sådan en fætter har mange venner… Pizza, pasta, tacos og tortilla, salat, whatever. Nu. Krydderier, karamelliserede løg, friske urter, sød frugt, salte nødder og mayo. Et svineri af velsmag....

AGURKER, SYLT OG SALAT

AGURKER, SYLT OG SALAT

Undskyld, at man ikke er så social for tiden. Som kulinarisk kompensation for kedsommeligheden på bloggen er det nu agurketid. Nemlig. Syltede agurker. Og selvironi. Jamen, selv tak da. Den appetitlige dokumentation af sylt og salat er fra dagen før Ari kom til...

RUGCHIPS, NYE KARTOFLER OG SKIMMELOST

RUGCHIPS, NYE KARTOFLER OG SKIMMELOST

Altså. Nu har man jo undskyldt tidens kedsommelighed på bloggen. Boligbyggeri og babyballade. Et nyt liv venter når hus snart bliver til hjem... Men spise skal man altså også have tid til og man bliver altid glad af en kartoffelmad. For bloggen er savnet, så nu hilser...

FOCCACIA MED MARINEREDE NYE LØG

FOCCACIA MED MARINEREDE NYE LØG

Bloggens virtuelle velsmag har været kedsommelig i en periode. Undskyldningen er, at når man har levet papkasselivet i et års tid, så er der nok af sjov når projekt husbyggeri så afsluttes og et nyt liv starter. Pis og papir, men også glædelige projekter. Projekter...

“NEIGBOURHOOD” INPIRERET PIZZA

“NEIGBOURHOOD” INPIRERET PIZZA

Neighbourhood er navnet på den hippe restaurant i København specialiseret i pizza og cocktails. Konceptet er at etablere et sted hvor naboer kan socialisere. Altså, principielt er det muligt at reservere hvis man nu ikke bor i nabolaget, men der er altid pizza til den...

TOAST MED KARAMELLISEREDE JORDBÆR OG BALSAMICO

TOAST MED KARAMELLISEREDE JORDBÆR OG BALSAMICO

Nu hvor studietiden med kunst, kultur og kommunikationsroderi er slut, kan jeg nu nyde livet med alverdens tid, kreativitet og kærlighed og vente på, at svesken kommer til verden… Det er dog ikke svesker, men jordbær det er tid til nu. Karamelliserede jordbær med...

TOAST MED FRISKE FIGNER OG BROMBÆR

TOAST MED FRISKE FIGNER OG BROMBÆR

Hvis I nu er klar med toastbrødet, så er jeg klar med en kreativ idé til hvordan I kan nyde det! Jeg var for nylig en tur i Københavns Torvehaller og med mig hjem kom friske figner og brombær, velsmagende valnødder og honning, marokkansk mynte og en af Arlas...

TOASTBRØD – SMØRBAGT, BLØDT OG SPRØDT

TOASTBRØD – SMØRBAGT, BLØDT OG SPRØDT

Friskbagt brød... Smagen af hygge… Intet er så hyggeligt som friskt, hjemmebagt brød og dovenskab i regnvejr. Og hurra, hurra, det er møgvejr nu. Ikke at jeg normalt har en fest når det regner, men det er altså perfekt hyggevejr! Og hvis hjemmet så også dufter af...

FROKOST FAVORIT – SANDWICH MED GRIS, GED OG MYNTE

FROKOST FAVORIT – SANDWICH MED GRIS, GED OG MYNTE

Nå, har I bagt det lækre grydebrød?  For så kan I nemlig guffe min personlige frokost favorit! En genial smagskombination, som jeg bare ikke bliver træt af. Og jeg bliver træt af alverdens ting for tiden... Nå, fuck det... Frokosten er klar på 2 sekunder og så frisk,...

Pin It on Pinterest