Aftensmad

GLAD GRIS:

Denne grisling er en variation af den populære, amerikanske pulled pork og sådan en fætter har mange venner… Pizza, pasta, tacos og tortilla, salat, whatever. Nu. Krydderier, karamelliserede løg, friske urter, sød frugt, salte nødder og mayo. Et svineri af velsmag....

AGURKER, SYLT OG SALAT:

Undskyld, at man ikke er så social for tiden. Som kulinarisk kompensation for kedsommeligheden på bloggen er det nu agurketid. Nemlig. Syltede agurker. Og selvironi. Jamen, selv tak da. Den appetitlige dokumentation af sylt og salat er fra dagen før Ari kom til...

“NEIGBOURHOOD” INPIRERET PIZZA:

Neighbourhood er navnet på den hippe restaurant i København specialiseret i pizza og cocktails. Konceptet er at etablere et sted hvor naboer kan socialisere. Altså, principielt er det muligt at reservere hvis man nu ikke bor i nabolaget, men der er altid pizza til den...

SPAGHETTI BOLOGNESE MED GEDEOST OG PERSILLEPESTO:

Ragú alla bolognese som er den italienske definition på en dansk nationalret. Og en personlig livret. Der er nok 117 forskellige varianter men denne er relativt traditionel. Relativt, da metoden principielt er traditionel nok, men jeg skal til orientering pointere, at...

HOKKAIDOSUPPE MED MASCARPONE OG KAMMUSLINGER:

Halloween er den amerikanske tradition hvor man mindes afdøde ved at skræmme livet af hinanden. Fornøjeligt er det, men i en tid med slik og ballade er oktober også tid til svampe, bær, æbler, nødder og græskar. Man skal smage på årstiden. Eksempelvis hvad der...

TOMATSUPPE MED CHILI OG FRISKE URTER

Jeg elsker, elsker, elsker suppe! Suppe er altid appetitligt og hvis man nu fokuserer på hvad der er friskt for tiden, keder man sig aldrig. "Møgvejr er Mouvejr", men det er altså ikke en fabriksfabrikeret frysefætter vi roder med nu. Selvom det til tider altså er...

Pin It on Pinterest

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk