Aftensmad

GUA BAO MED PEANUTBUTTER

GUA BAO MED PEANUTBUTTER

...Og så blev man hvad man på en vis kan definere definere som et civiliseret menneske. Sådan da. Jeg elsker januar. Dovne, dovne januar. Januar er for mig den måned der ikke eksisterer i kalenderen… Alt kan ske… Og der er ikke sket en skid. Dovne, dovne januar. Og nu...

FLÆSKESTEGSSANDWICH MED HJEMMESYLT

FLÆSKESTEGSSANDWICH MED HJEMMESYLT

Flæskestegssandwich. Jeg elsker det møg. Og nu hvor det snart er jul, skal der guffes gris. Så, godmorgen. Jeg rumsterer nu hvor normalt fungerende mennesker sover, for den her basse skal på en 10 timers tur i ovnen. Langtidstegning, langtidsstegning,...

SORT HIMMEL OG SVAMPECHUTNEY

SORT HIMMEL OG SVAMPECHUTNEY

Søde psykolog, er jeg ikke snart klar til den recept? Altså, jeg er mor. Det er vel en slags diagnose. Mor til børn som ikke sover. Til børn som brokker sig og vil have is og pølser, mens jeg bare vil have kaffe, en tur til Las Vegas og muligvis en zoloft/xanax...

PULLED BEEF MED HYLDEBÆR BBQ SAUCE

PULLED BEEF MED HYLDEBÆR BBQ SAUCE

Tak for kaffe, så blev det møgvejr. Efterår, man kan dufte det. Så er det tid til snask og smagen af hygge. Jeg har travlt for tiden og jeg er tosseglad… Hvorfor så det? Altså, jeg har blogget i 3 års tid. Bloggen startede med virtuel velsmag. Mad, simpelthen. Det...

HOTDOG MED LØGKOMPOT OG RØGSALTEDE HONNINGMANDLER

HOTDOG MED LØGKOMPOT OG RØGSALTEDE HONNINGMANDLER

Nå. Der skal pølser til den kartoffelsalat. Pølser i pisvejr. Definitionen af dansk sommer. Denne partypølse med snasket løgkompot og knasende nødder skal guffes til den festlige kulmination af 3 års hektisk hygge. 3 års social isolation. Hvorfor? Jamen altså, i 2016...

KARTOFFELSALAT MED DIJONNAISE OG BACON

KARTOFFELSALAT MED DIJONNAISE OG BACON

Hvis noget er til at regne med, er det vejret. Det danske vejr. Statistisk har Danmark 179 regnvejrsdage årligt. Det er så 186 dage med vejr der så ikke er decideret deprimerende. Statistisk. For så snart man er klar med pølse på paptallerken og dåsebajer, så regner...

ASPARGES OG SERRANO GALETTE – TÆRTE MED GRØNT OG GRIS

ASPARGES OG SERRANO GALETTE – TÆRTE MED GRØNT OG GRIS

Galette... Fransk fristelse... Husker I? En sød sag med årstidens frugt og bær. Nu er det så tid til en salt sag... Med grønt til. Ja, man kan nemlig ikke leve af kager og søde sager. Åbenbart... For det er snart tid til asparges og hvis man er træt af brun mad, så...

KIIN KIIN INSPIRERET URTESALAT OG SPICY MARINADE

KIIN KIIN INSPIRERET URTESALAT OG SPICY MARINADE

Jeg undskylder for ikke at have formuleret en appetitlig introduktion til denne salat, men jeg er alene med 2 flyvende trapez artister. Cirkus er i byen. Hjemmet er ved at blive destrueret. Hvis jeg prøver at koncentrere mig om bloggen, har det konsekvenser… Så er der...

GLAD GRIS

GLAD GRIS

Denne grisling er en variation af den populære, amerikanske pulled pork og sådan en fætter har mange venner… Pizza, pasta, tacos og tortilla, salat, whatever. Nu. Krydderier, karamelliserede løg, friske urter, sød frugt, salte nødder og mayo. Et svineri af velsmag....

AGURKER, SYLT OG SALAT

AGURKER, SYLT OG SALAT

Undskyld, at man ikke er så social for tiden. Som kulinarisk kompensation for kedsommeligheden på bloggen er det nu agurketid. Nemlig. Syltede agurker. Og selvironi. Jamen, selv tak da. Den appetitlige dokumentation af sylt og salat er fra dagen før Ari kom til...

“NEIGBOURHOOD” INPIRERET PIZZA

“NEIGBOURHOOD” INPIRERET PIZZA

Neighbourhood er navnet på den hippe restaurant i København specialiseret i pizza og cocktails. Konceptet er at etablere et sted hvor naboer kan socialisere. Altså, principielt er det muligt at reservere hvis man nu ikke bor i nabolaget, men der er altid pizza til den...

SPAGHETTI BOLOGNESE MED GEDEOST OG PERSILLEPESTO

SPAGHETTI BOLOGNESE MED GEDEOST OG PERSILLEPESTO

Ragú alla bolognese som er den italienske definition på en dansk nationalret. Og en personlig livret. Der er nok 117 forskellige varianter men denne er relativt traditionel. Relativt, da metoden principielt er traditionel nok, men jeg skal til orientering pointere, at...

HOKKAIDOSUPPE MED MASCARPONE OG KAMMUSLINGER

HOKKAIDOSUPPE MED MASCARPONE OG KAMMUSLINGER

Halloween er den amerikanske tradition hvor man mindes afdøde ved at skræmme livet af hinanden. Fornøjeligt er det, men i en tid med slik og ballade er oktober også tid til svampe, bær, æbler, nødder og græskar. Man skal smage på årstiden. Eksempelvis hvad der...

TOMATSUPPE MED CHILI OG FRISKE URTER

TOMATSUPPE MED CHILI OG FRISKE URTER

Jeg elsker, elsker, elsker suppe! Suppe er altid appetitligt og hvis man nu fokuserer på hvad der er friskt for tiden, keder man sig aldrig. "Møgvejr er Mouvejr", men det er altså ikke en fabriksfabrikeret frysefætter vi roder med nu. Selvom det til tider altså er...

Pin It on Pinterest