ØL OG BACON ÆBLESKIVER

ØL OG BACON ÆBLESKIVER

 Øl. Bacon. Principielt kan man vel bruge almindelig bacon, men hvis man er i den glædelige situation at have baconchutney er det altså i "koncentreret griseglæde" at perfektionen er. Vær nu ikke fedtet med flæsket. Det er jul. Syltemøg eller hvis man vil prøve noget...

VELKOMMEN TIL, ARI

Hils på Ari. 5. juli kl. 17:25 kom han til verden. Ikke på hospitalet, som elskelige Ask, men i huset. I familiens nye hjem kom et nyt liv til. Hvor jeg netop nu drikker kaffe, mens Ask putter og Ari sutter. Og prutter. Sådan er livet så idyllisk. Nu tager jeg mig...

HURRA FOR BABY OG PANDEKAGEKAGE

Nu er det principielt tid til seriøs sentimentalitetstosseri. Man er vel hormonel. Elskelige Ask har nemlig fødselsdag. Prøver noget nyt. Selvkontrol. Og kagekompensation. 1 års fødselsdag. 1 års kompromitteret mentalitet og personlig hygiejne, lortenat på lortenat og...

NYT HJEM, NYT LIV

1 år har man ventet på dette. 1 år, 2 måneder og 17 dage. Dette projekt startede med naiv optimisme. Optimisme der med konfrontationen af situationens realitet blev til deprimerende pessimisme. Det er slut nu. Huset er bygget. Tekst på en computer. Virtuel...

MANDELKAGE MED NØDDEKROKANT OG SYRENCREME

Fornyet. Perfektioneret. Jeg har nemlig ventet et år på syrenernes blomstring for at smage på den igen. Velsmagende, men man savnede syrenerne. Ikke nok til privilegiet at blive kategoriseret som kulinarisk katastrofe, men heller ikke god nok. Så. Har I syrener, er...

RUGCHIPS, NYE KARTOFLER OG SKIMMELOST

Altså. Nu har man jo undskyldt tidens kedsommelighed på bloggen. Boligbyggeri og babyballade. Et nyt liv venter når hus snart bliver til hjem... Men spise skal man altså også have tid til og man bliver altid glad af en kartoffelmad. For bloggen er savnet, så nu hilser...

FOCCACIA MED MARINEREDE NYE LØG

Bloggens virtuelle velsmag har været kedsommelig i en periode. Undskyldningen er, at når man har levet papkasselivet i et års tid, så er der nok af sjov når projekt husbyggeri så afsluttes og et nyt liv starter. Pis og papir, men også glædelige projekter. Projekter...

FREDAGSHILSEN

En tirsdag i april for et års tid siden bloggede jeg en kærlig hilsen. Da var jeg i 30. uge som præciseret på graviditetssprog er 29+3. Nu er det fredag og jeg hilser på igen og graviditetsrelateret er jeg præcis hvor jeg var for et år siden. 30. uge, 29+3. Det skal I...

CITRONKAGE MED BIRKES

Det sure med det søde er paradoksalt når det er citronkage. Sur er den nu ikke, men friskt citrussmagende hvilket jeg personligt elsker. Citrus og sødme er bare en perfekt smagskombination. Til orientering er syltet ingefær ikke gari. Altså den asiatiske sursøde sag...

BROWNIE MED FIGNER OG BALSAMICO. FUCK, NEJ

Brownie... Brownie med figner! Ja. Brownie tilsmagt balsamico? Jeg elsker balsamico! Og vanilje. Ja! Og så den nye olivenolie til 117,- dråben. Dråben. Ja! Nej. Nej. Nej. Smagen? Kedelig. Den skide, elskede balsamico kan ikke smages og fignerne… Smager ikke af en...

DRUE- OG PINJEKERNEKAGE

Når kage ikke glæder på gråvejrsdage. Når kage er kedeligt og man er gladere for gammel ost. Når kage ikke obligatorisk supplerer kaffe. Når kage er for tosser og bedstefars skæg da ikke er noget man smager på. Når kage ikke kompenserer for kærlighed. Når kage er......

TRANEBÆR- OG MANDELBRØD

Smager af kærlighed. Og tranebær. Og mandler. Nu er det ikke altid, at man har tid til hjemmebag. Man er vel et menneske. Så er der appetitlige alternativer der ikke smager af fabriksfabrikat som eksempelvis Granny’s House. Dette er til orientering ikke et sponseret...

BANAN, PEANUTBUTTER & BACON MUFFINS · “THE ELVIS”

Er dette en absurd appetitlighed realiseret af kombinationen af graviditet og gastronomisk galskab? Rationalet er plausibelt. Men det er altså ikke mig der er gal. Genial. Det er elskelige Elvis. Presley var pjattet med banan, peanutbutter og bacon sandwiches....

Pin It on Pinterest

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk