KARDEMOMME OG ROSENSKUMFIDUSER

KARDEMOMME OG ROSENSKUMFIDUSER

Glædelig 2019! I god tid som altid. Januar var en funky kombination af teknisk roderi og dovenskab. Sådan er januar altså. Men bloggen har et nyt design! Der er lige nogle justeringer, men jeg elsker det. Tak til teknikeren. Intentionen var også at rode med et...

KARDEMOMME OG ROSENSKUMFIDUSER

Glædelig 2019! I god tid som altid. Januar var en funky kombination af teknisk roderi og dovenskab. Sådan er januar altså. Men bloggen har et nyt design! Der er lige nogle justeringer, men jeg elsker det. Tak til teknikeren. Intentionen var også at rode med et...

ØL OG BACON ÆBLESKIVER

 Øl. Bacon. Principielt kan man vel bruge almindelig bacon, men hvis man er i den glædelige situation at have baconchutney er det altså i "koncentreret griseglæde" at perfektionen er. Vær nu ikke fedtet med flæsket. Det er jul. Syltemøg eller hvis man vil prøve noget...

LUCIAFLETNING

Og det var så dagen hvor der lugtede "brunt og brændt" af Lucias hår og julebag. En baby er syg med snot i guirlander. Det er vel jul. En anden er bare sur. Jamen, så er det da ikke til at koncentrere sig vel da. Så brødet brændte på som resultat af babyballaden....

CITRON OG INGEFÆRKAGE MED CHAIKRYDDERI

Glædelig gråvejr! Der skal praktiseres julehumør, for det er MC Einar tid og jeg elsker det! Jul. Obligatorisk hygge og hysteri. Og hygge skal smage af noget. Skidt med Karen Wolff og fabriksfabrikerede klejner. 1. december smager af kage. Kage tilsmagt citron og...

LØGKOMPOT MED ROSENPEBER, LAKRIDS OG ROSMARIN

Jeg elsker mad der smager af god tid. Tid man ikke altid har, som aktiviteten på bloggen nok indikerer. God tid. Og kærlighed. Når man kommer hjem kl. kvart i kvalme, alle er sure, alle er sultne og man desperat roder efter den fedtede menu fra det lokale pizzeria....

SUR, SORT KAFFEKAGE

Det er mandag. Det er møgvejr. Og jeg hilser bare lige på med en kedelig kage der ikke skal spises… Kaffe, dadler og pekannødder. Man er vel glad for kaffe. Når man aldrig sover er man glad for kaffe hvor sur den så end er. Og kombinationen af frugtens sødme og...

GLAD GRIS

Denne grisling er en variation af den populære, amerikanske pulled pork og sådan en fætter har mange venner… Pizza, pasta, tacos og tortilla, salat, whatever. Nu. Krydderier, karamelliserede løg, friske urter, sød frugt, salte nødder og mayo. Et svineri af velsmag....

SEA BY KIIN KIIN

Til min fødselsdag i år inviterede fjeldgeden på restaurant. At blive gammel skal nemlig smage af noget... SEA by Kiin Kiin. Kiin Kiin er en restaurant med moderniseret thailandsk mad og SEA by Kiin Kiin er en variation fokuseret på havets appetitligheder. Eksotiske...

BALSAMICO BROWNIE MED VANILJE OG FIGNER

I husker nok den kulinariske katastrofe. Smagen af kedsommelighed. Fuck kage. Men det skulle ikke slutte sådan. Brownie og bæmund. Nej. Så man prøver igen. Igen og igen. Kage for kage. Kedsommelighed for kedsommelighed. Man prøver igen. For kærligheden til kage. Og nu...

AGURKER, SYLT OG SALAT

Undskyld, at man ikke er så social for tiden. Som kulinarisk kompensation for kedsommeligheden på bloggen er det nu agurketid. Nemlig. Syltede agurker. Og selvironi. Jamen, selv tak da. Den appetitlige dokumentation af sylt og salat er fra dagen før Ari kom til...

BABYBALLADE

Der er en vis poesi i hvor smukt livets banalitet kan formuleres. Men jeg er ikke poet. Dette er blot den bittersøde realitet. Babyballade. Mor er klar til koma. Må tage til takke med kodimagnyler og kaffe. Sort kaffe. For mælken er sur. Og det er babyerne også....

10 ÅRS KÆRLIGHED

Sentimentalitetschikanen stopper aldrig. Sorry. For 10 år siden skete der nemlig noget, som jeg er evigt taknemlig for. Mit livs kærlighed. Hvad der er muligt. Taknemlig for tilfælde. Jeg husker en tid da vi levede forskellige liv, i forskellige lande. Forskellige...

Pin It on Pinterest

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk