Grøn tomatmarmelade

Grøn tomatmarmelade

Man tager på ferie til isolerede steder hvor lorteinternet resulterer i god tid. Kaffe, gåtur i norsk natur med fjord og fjeld og fotografering af får, familiehygge og nye venskaber, vildt på grillen, øl og snak i sommernatten når børnene putter… Og kommer hjem til...

Grøn tomatmarmelade

Man tager på ferie til isolerede steder hvor lorteinternet resulterer i god tid. Kaffe, gåtur i norsk natur med fjord og fjeld og fotografering af får, familiehygge og nye venskaber, vildt på grillen, øl og snak i sommernatten når børnene putter… Og kommer hjem til...

Norge, troldenes land

Hvor solens lys kysser havet godmorgen og bjergene godnat. Hvor mørket har farver og himlen spejles i fjordene. Hjemmestrik, myggestik og gåture blandt gamle grantræer. Tågen tager horisonten og for en stund er verden en sort silhuet. Stilhed. Røg og grillet vildt....

The Pescetarian

Hvis man er til mad der går i fisk, skal man ikke på Marv & Ben. Konceptet på det veletablerede etablissement er som navnet indikerer, kærlighed til kød. Stedet administreres af restaurantchef hr. Burich-Holck som i starten af 2019 lancerede en ny restaurant...

Mini pandekagekage med chokocreme og brûlée bananer

I husker måske, at den evigt populære pandekagekage frekventerede bloggen for et års tid siden, da Ask havde fødselsdag. Elskelige Ask som netop er blevet 2 år. 2 år, 4 dage, 16 timer og 20 minutters kompromitteret mentalitet og personlig hygiejne, lortenat på...

Hotdog med løgkompot og røgsaltede honningmandler

Nå. Der skal pølser til den kartoffelsalat. Pølser i pisvejr. Definitionen af dansk sommer. Denne partypølse med snasket løgkompot og knasende nødder skal guffes til den festlige kulmination af 3 års hektisk hygge. 3 års social isolation. Hvorfor? Jamen altså, i 2016...

Kartoffelsalat med dijonnaise og bacon

Hvis noget er til at regne med, er det vejret. Det danske vejr. Statistisk har Danmark 179 regnvejrsdage årligt. Det er så 186 dage med vejr der så ikke er decideret deprimerende. Statistisk. For så snart man er klar med pølse på paptallerken og dåsebajer, så regner...

Smag på Asien på IBU

Et sted på Vesterbro i København kan man smage på Asien. Et fushionskoncept i mørke, eksklusive lokaler, der på velsmagende vis argumenterer for kombinationen af Europa og Asien i form af kontinentet Eurasien. Så blev det lige geonørdet. Nå. Eksklusive lokaler med...

Pistaciesnegle med rosenglasur

Nu tager vi lige en pause for alt det grønne og hapser en snasket snegl med pistacie curd og rosenglasur. Salat spiser man for at være sund. Kage spiser man for at være glad. Og fordi det bare er en kombination der smager af haps… Curd er en smørbaseret creme som kan...

Asparges og serrano galette

Husker I galetten?   En sød sag med årstidens frugt og bær. Nu er det så tid til en salt en af slagsen. Med grønt til. Ja, for man kan ikke leve af kager og søde sager. Åbenbart. For det er snart tid til asparges og hvis man er træt af brun mad, så kan man smage på...

KIIN KIIN inspireret urtesalat og spicy marinade

Jeg undskylder for ikke at have formuleret en appetitlig introduktion til denne salat, men jeg er alene med 2 flyvende trapez artister. Cirkus er i byen. Hjemmet er ved at blive destrueret. Hvis jeg prøver at koncentrere mig om bloggen, har det konsekvenser… Så er der...

NOMA

For 4 år siden var jeg på NOMA. Det gamle NOMA. For nylig var jeg så på NOMA igen. Det nye NOMA. Et sted i København hvor man bare kan droppe offentlig transport. Tag cyklen. Hvis du da ikke som mig investerer i en plisseret frækkert til anledningen. Men det gør du...

VALNØDDEBRØD OG KANDISEREDE CITRONER:

Ja, det er altså det skizofrene vejr I kan takke for denne efterårsappetitlighed. Regn, regn, regn, regn. Nødder, svampe, kål og kakao. Alt det der smager af møgvejr. Og hygge. Det skulle i realiteten være forår nu, men marts har som altid eksistentiel krise. Grå...

Pin It on Pinterest

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk